Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bitcoins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio zainteresowałem się troche bitcoinami i postanowiłem, żeby troche nazbierać. Chciałbym sie spytać czy znacie jakieś gierki typu ta strona http://bitcoin2048.com/ ? Gdzie można grać i zarobić jakieś satoshi.

Opublikowano

Polecam różne faucety, jak nazbierasz trochę satoshi to HYIP, na bitcointalk sobie znajdź dyskusje o wybranych stronach i zobacz, czy legit są. Z faucetów polecam 5 minutówki, getyourbitco.in; timeforbitco.in i milli.io. Te 2 ostatnie najlepsze, min. 100 satoshi co 5 min.

tenor.gif

Opublikowano

może mi ktos objaśnić o co chodzi z tą walutą? ją się wypłaca przez te strony? to jest legalne w Polsce?

Opublikowano

100,000,000 Satoshi to 1 BTC, łatwo sobie przeliczyć ile trzeba zbierać, po ok 1,5-2 latach może 1 BTC będzie

224,790 Satoshi to ledwo 1$ czyli ok 4 zł 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Znalazłem taką fajną stronke: https://pocketdice.io/ 1k satoshi co 1h (chyba, że ma się bonus to krócej) tylko coiny możemy zebrać jeśli wszystko już przegraliśmy. Przy mocnym farcie można dużo nazbierać. 

Edit:

Przykładowo wczoraj z 1k satoshi zrobiłem 100k satoshi

Opublikowano

To jeszcze 123 k satoshi i będziesz miał może 1 DOLARA do wypłaty, na razie nawet 40 centów nie masz. ;p 

Jak zarobisz ponad 700 k satoshi dopiero możesz cokolwiek wypłacić jeśli sam wpłacisz wcześniej ze swojego konta 1 k satoshi i będziesz nimi grał . Bez wpłat nie mozna wybrać wygranych bonusowych. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To jeszcze 123 k satoshi i będziesz miał może 1 DOLARA do wypłaty, na razie nawet 40 centów nie masz. ;p 

Ale kto powiedział, że ja te 100k jeszcze mam :D

Jak zarobisz ponad 700 k satoshi dopiero możesz cokolwiek wypłacić jeśli sam wpłacisz wcześniej ze swojego konta 1 k satoshi i będziesz nimi grał . Bez wpłat nie mozna wybrać wygranych bonusowych. 

To działa tak: wypłacić można od 0,5 mBTC (50,000 satoshi) jednak obowiązuje również prowizja w wysokości 0,2 mBTC od każdej wypłaty. 

Mówiąc o bonusie, chodziło mi o dzienny bonus. Np. 2x szybciej możesz odebrać darmowe coinsy lub dostaniesz ich więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...