Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ban spowodowany wykrywalnością

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak, eb jest wykrywalne.

Joker nie wie co i jak, zajmuje sie tylko forum.

Finn ma juz na to wyjebane i tyle. Sam napisal na pewnej stronie ;].

Co do eb wisi mi juz to.

Przenosimy sie na l#.

eloo

pierwsze konto Ban 2201 ;]

A na drugim koncie ban 9001, gdzie gralismy tylko z kumplami 5vs5(10 na ts) ;] i nikt nie reportowal ;]

Opublikowano

A ja chciałem grać rankedy zaraz. :v

Jest jakiś crack do L#, bo podobno lepsze? :v

Opublikowano

to fajne skurwienie widze bo ja gram od bety na eb i nigdy bana jeszcze nie wyrwałem a gram na full odpale gościu.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

RIP Diament 3 ;(((

A i Ban 2201 jest z konta na ktorym testeaoelm skrypty na eb na customach z botami. Wiec nie polecam

I know your feel m8

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

potwierdzam jakiś czas temu zostały mi zbanowane 2 konta za eb a w dniu dzisiejszym były masowe bany za używanie skryptów pełno ludzi nie wiem dokładnie czy za eb ale za używanie skryptów otrzymało nagrody w postaci bana na konta :)

Opublikowano

A ja chciałem grać rankedy zaraz. :v

Jest jakiś crack do L#, bo podobno lepsze? :v

Póki co nie publiczny, ale za pewną opłatą można dostać.

to fajne skurwienie widze bo ja gram od bety na eb i nigdy bana jeszcze nie wyrwałem a gram na full odpale gościu.

Ja gram od samego początku do teraz i dalej bez bana :)

potwierdzam jakiś czas temu zostały mi zbanowane 2 konta za eb a w dniu dzisiejszym były masowe bany za używanie skryptów pełno ludzi nie wiem dokładnie czy za eb ale za używanie skryptów otrzymało nagrody w postaci bana na konta :)

up

Opublikowano

4 konta na 30 lvl poszły XDDDDD

bocone przez volibota XDDDDD­

No właśnie, przez volibota. Mogłeś dostać w c**j reportów, bo to łatwo wykryć czy bot za Ciebie gra. Np zazwyczaj jak odpalasz Sorake to ona nigdy sama na linii nie gra i "roamuje" jak pojebana. A Ashe pisze "mid" mimo, że ktoś już tam jest. 

Poza tym, kto normalny by grał pierdyliard gier dziennie coopy tylko Ashe :v

Ja jakiś miesiąc temu bana dostałem ale nie wziąłem pod uwagę, że mogłem dostać bana za to, że używałem volibota. Bo EB jest imo zbyt słaby żeby zostać nazwanym cheaterem.

Bo teraz aktualnie leveluje sam konto używając skryptów i bana nie ma, więc jeżeli go nie dostanę do 2 miesięcy to raczej kwestia volibotów.

Opublikowano

Ale bany na L# też się posypały, więc o co chodzi?

Ja nadal bez bana, wczoraj poleciało jedno konto gdzie było używanie wszystko L# / GoS / EB / BoL / inny nowy projekt.

A co do Finna to nic mylnego, nie wyczułeś ironii?

eSwH2k3.png

Opublikowano

To wkońcu wykrywalne czy nie? 

Nie chce dostać perma po meczu, bo troche hajsu włożyłem w to konto. :v

Opublikowano

Ja jestem bez bana, grałem przed "banwave" grałem po i nic :D

Opublikowano

Wykrywalność jest taka sama jak kilka miesięcy temu.

Możesz dostać bana albo za boty, albo za reporty.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Dziwne od początku z L# gram na kilku skryptach, i jeszcze nie trafiło mi się bym dostał bana, co wy ludzie za Utilities używacie..

Mam 2 konta od jakiś 3-4 lat, początki jak każdy grałem czysto teraz co 2-3 dni lece na L# i bana nie mam..

Tak jak napisał poprzednik, gadka szmatka a żadnych screenów z dowodami nie ma..

[jak używacie różnego rodzaju syfu, to co się dziwić że później bany lecą]  o.O

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie tak naprawde na wszystkim mozna dostac bana np ja na elobuddy gram od bety i dostalem 1 bana ale przez bola tak wlasciwie wiec nie rozumiem o co te spiny ze ban wave i wg Bol tez bana dostaniesz L# tez bana dostaniesz wiec czemu na eb mialo by byc innaczej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...