Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Expienie smurfa na serwerze z Windows server 2012 R2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam 2 serwery na których odpala się lol na 15-25 fps'sach(wystarczy do expienia smurfów)

Jedynym problemem jest error od directa który wyskakuje przed każdą grą, trzeba wcisnąć ok i lol zacznie się ładować, lecz jest to trochę problematyczne jeżeli chcę żeby konta expiły się 24/h bez mojego wkładu.

Zdjęcie problemu :

qIAob88.png

Ktoś się orientuje jak rozwiązać problem?

Tu dowód że lol się odpala :

5JceaxY.png

Opublikowano

jesli nikt nie ma jakiegos ogarnietego rozwiazania, to albo autoclicker albo nastaw jakis program ktory automatycznie wylacza okienko directx

jebać psy

Opublikowano

jesli nikt nie ma jakiegos ogarnietego rozwiazania, to albo autoclicker albo nastaw jakis program ktory automatycznie wylacza okienko directx

rozważałem wykorzystanie takiego rozwiązania jak autoclicker, ale nie wiem czy nie będzie zbyt bardzo wpływał na ruchy sharpa w grze, lub w najgorszym wypadku nie będzie debugował się nawzajem

Opublikowano

Prosty skrypt w autoicie na image search, jezeli chcesz moge ci zrobic.

Jeżeli mógłbyś to poproszę, zawsze się przyda, a klikanie z autoclickera nie jest zbytnio podręczne :DD.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...