Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydatne aplikacje po roocie oraz kilka pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, po wielu próbach udało mi się zrootować mój chiński tablecik, moje pytanie brzmi jakie polecacie przydatne aplikacje.

Co myślicie o lucky patcherze/freedomie, czy po spatchowaniu gry i zcheatowania sobie $ z mikropłatności przyjdzie mi jakiś rachunek? ;x

Chciałbym się również zapytać o aplikacje game killer, testował ktoś, będzie działać, jeśli nie to możecie polecić jakąś inną aplikację podobną do game killera, bądź cheat engine'a dostępnego na PC.

Dodatkowo, istnieje jakiś auto clicker na androida, jeśli tak to jaki polecacie?

Jeśli to potrzebne to android 4.4.2

Z góry dzięki za pomoc za sensowne odpowiedzi będzie like ;p

Opublikowano

Lucky patcher nie zawsze ci spatchuje a freefom nie polecan, game killer działa testowalem lecz na niektgore gry zadne z tych nie dzialaja

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Przydatne aplikacje to m,in: ROM Toolbox Lite, SuperSU, Root Browser, BetterBatteryStats (płatny)

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić linka do game kilera lub do gamecih, gdyby był skan byłoby wspaniale ;).

http://www.mpcforum.pl/topic/1263982-freedom-gamekiller-najlepsze-programy-do-hackowania-gier/

http://www.mpcforum.pl/topic/1337094-lucky-patcher-blokowanie-reklam-i-nie-tylko/

Z aplikacji polecam Xposed framework, Lucky Patcher, Rom toolbox pro

I jak ma ci przyjść rachunek za coś, czego nie kupiłeś? xD

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...