Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie skrzynek

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam takie pytanko do was, co tu sie k***a odpierdala, otworzyłem ogólnie 95 skrzynek i najlepszy drop 15€ i jakieś prawie 150€ w dupe nie kminie tego jebanego systemu

Opublikowano

Ciężko wyjść na +. Trzeba mieć naprawdę cholerne szczęście żeby wypadło coś dobrego :). Najlepiej nie otwieraj. Za te 150e mógłbyś kupić fajną koske.

759081466790725720585.png

Opublikowano

ja myślę że drop ze skrzynek zależy od jakiegoś ogarniętego lv,niskie poziomy wiadomo że władują ilewlezie kasyżeby coś dobrego wypaliło,średnie rangi żeby dalej grały dropia raz na jakiś czas coś lepszego żeby mieli chęci do gry dalszej,takie moje przemyslenia ^^

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jakby z co 2giej skrzynki leciał○ HyperBeast albo inny Asiimov to Volvo nie miałoby za co serwerów utrzymać :P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jakby z co 2giej skrzynki leciał○ HyperBeast albo inny Asiimov to Volvo nie miałoby za co serwerów utrzymać :P

Lajk za Volvo :P

714721463498060998583.jpeg

Co do tematu, dużo osób by chciało tak zarabiać, są filmiki jak ludzie są nastawieni pod zarobek i otwierają setki skrzynek i gówno z tego mają.

Jak dla mnie najlepsze skiny lecą jak otwieramy z 1/2 skrzynki raz na jakiś czas.

Opublikowano

@UP

Otwieram średnio po 5 nowych skrzynek jak dodają do gry (oczywiście jak mi dropną, nie jestem JESZCZE xD na tyle głupi żeby jeszcze za skrzynki płacić...) nigdy nie poleciało mi nic dobrego :)

Kwestia farta nic po za tym. Jeden otworzy 5 i dostanie kose za kilka set euro, inny (np. izak) otwiera kilka tysięcy paczek i sporadycznie coś fajnego poleci nie mówiąc już o czymś dobrym.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja otworzyłem 50+ skrzynek i droply dosyć dobre skiny

1 skin. 48 e

2 skin 12 e

3 skin. 10 e

4.skin 20 e

5 skin 10 e

6skin 20 e

Ale kurwa wszystko przejebalem żeby dalej otwierać

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...