Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką jednostkę centralną proponujecie?

shuterxgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?       6500zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)       październik 2016
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?      szkoda gadać (wszystko będzie nowe)
Do czego ma służyć komputer?       gry, internet (bez renderingu i streamowania)
Czy w koszyku ma się znajdować system operacyjny, monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?       nie
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?       nie

Karta graficzna, która ma znajdować się w zestawie to Nvidia GeForce GTX 1080. Jej premiera jest zapowiedziana na 27 maja bieżącego roku, a cena w dniu premiery będzie wynosiła 599$ czyli w przybliżeniu 2300zł. Idealny zestaw powinien zawierać dwa dyski twarde. Pierwszy to dysk HDD o pojemności 1TB, a drugi to dysk SSD jedynie na system operacyjny. 

Pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje.

Opublikowano

nie chcę nic mówić, ale do października jest kilka miesięcy? WSZYSTKO w tej cenie może się zmienić. jakbyś się pośpieszył, to można by coś złożyć i czekać na tego gtx'a. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Do renderu, streamu więcej ram się przyda, w grach AKTUALNIE nie ma sensu, ale to z biegiem czasu.

Złożę coś jutro, dzisiaj niestety na telefonie nic nie zdziałam.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

To dla mnie ważne. Chciałem zorientować się co do sprzętu odpowiednio wcześniej, bo to jednak duża suma pieniędzy i muszę dokonać rozsądnego wyboru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...