Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] lvlup.pro vs Gametris.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem lepszego vpsa bo wczesniej mialem blazingfast ale dało sie go wywalic kotletem xD zależy mi najbardziej na ochronie anty ddos 

RgHJo5t.gif

Opublikowano

LVLUP.PRO?
NIBY DOBRA OFERTA, 20ZŁ 4GB RAMU I TYLE PIERDÓŁ ALE WYWRACA SIĘ SZYBKO + BLOKUJĄ CI MASZYNE.

CO DO KVM Z LVLUP NIBY LEPSZE STABILNIEJSZE.. OSTATNIO JAK FIREWALLA WGRALI TO NA SERWER NIE MOŻNA BYŁO WEJŚĆ, DOPIERO ZA KTÓRYMŚ TAM RAZEM.

TAKŻE JEŚLI NA BLAZINGU CIĘ GASILI TO LVLUP ODRADZAM.

GAMETRIS, SERWERY HOSTIMOWSKIE, ALE CENY KOSMOS.

KUP SOBIE VPSA BEZPOŚREDNIO Z HOSTEAMU ZA 20ZŁ I PO PROBLEMIE.

Opublikowano

LVLUP.PRO?

NIBY DOBRA OFERTA, 20ZŁ 4GB RAMU I TYLE PIERDÓŁ ALE WYWRACA SIĘ SZYBKO + BLOKUJĄ CI MASZYNE.

CO DO KVM Z LVLUP NIBY LEPSZE STABILNIEJSZE.. OSTATNIO JAK FIREWALLA WGRALI TO NA SERWER NIE MOŻNA BYŁO WEJŚĆ, DOPIERO ZA KTÓRYMŚ TAM RAZEM.

Bo jak jesteś debilem i nie potrafisz przeczytać regulaminu to nie dziwne. Pod serwery ts3 jest oferta KVM z dodatkowym filtrem UDP dla naszego serwera. Ja nie miałem żadnego problemu po tym jak został mi dodany filtr UDP na port TS3

yJIK9mU.png

Opublikowano

LVLUP.PRO?

Bo jak jesteś debilem i nie potrafisz przeczytać regulaminu to nie dziwne. Pod serwery ts3 jest oferta KVM z dodatkowym filtrem UDP dla naszego serwera. Ja nie miałem żadnego problemu po tym jak został mi dodany filtr UDP na port TS3
Z PIĘCIOMA OSOBAMI NA SERWERZE TEZ BYM NIE MIAŁ PROBLEMU :)

Głąbie.

­@itdevel1337 ale te za 20zł też szybko lecą i po jakimś razie ddosu blokują maszynkę a kvm w hosteam 80zl na msc XDD[/size]

NIBY TAK ALE TAKI ATAK JAK WCHODZI W LVLUP TO NP. HOSTEAMA NIE RUSZY WIEC ZEBY CI ZABLOKOWALI TO MUSI BYC JEDNAK POTĘŻNIEJSZY ATAK.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Uptime:5 days 19 hours 45 minutes 12 seconds

Current Channels:248

Current Clients:26 / 256 

Ten serwer z lvla uciągnie mi nawet 100 osób wiec cicho wystarczy odpowiednia konfiguracja co prawda miałem problem z blokadą, lecz po kontakcie z @Systemz sprawa została rozwiązana hosting polecam w 100% przesiadam się na serwer pro wiec zobaczę jak sprawa będzie wyglądała.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

LVLUP.PRO?

Z PIĘCIOMA OSOBAMI NA SERWERZE TEZ BYM NIE MIAŁ PROBLEMU :)

Głąbie.

Na moim ts było 130 osób najtańsza oferta kvm z lvlup.pro i wszystko eleganco, więc nie obrażaj osób z większym doświadczeniem :) Nie znasz się chłopie to się nie odzywaj! Hostem OpenVZetka DNS 40Gbps i blok! Serdecznie polecam ci lvlup.pro z dodatkowym filtrem ts3 nie do wyjebania przez gimbusów i pesdohakierowni typu Gorzał,LordPepsiak,Queti i cała reszta hałastry.

//

Opublikowano

Korzystam z lvlupa 4gb spokojnie wytrzymuje mi 100 osób oraz dodatkowe boty typu sinusy bądź boty PHP. Co prawda trzeba trochę czekać na odpowiedz supportu, ale nie ma co się dziwić skoro pracuje tam jedna osoba :)

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

LVLUP.PRO?

Wyłącz caps lock, nikomu się tego czytać nie chce.

Zastanawiam się nad kupnem lepszego vpsa bo wczesniej mialem blazingfast ale dało sie go wywalic kotletem xD zależy mi najbardziej na ochronie anty ddos 

Jak już masz brać to bierz KVM Hosteam, wydasz więcej a masz najbardziej stabilnie obecnie w Polsce. 

Opublikowano

Jeśli miałbym wybierać spośród tych dwóch opcji to wybrałbym lvlup'a, lecz jak @Borygard wyżej napisał, aktualnie najbardziej opłacalną serwerownią pod TeamSpeak'a jest Hosteam, oferta openvz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...