Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w banku bez comiesięcznych wpływów

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie konto polecacie dla osoby, która nie będzie miała comiesięcznych wpłat? Tzn. jakieś darmowe konto, które ewentualnie pobiera prowizję od transakcji, ale nie ma żadnych minimalnych wpływów. Będą miesiące, gdzie na konto nie zostanie wpłacona ani złotówka.

Myślałem o banksmart.pl ale nie mam pewności, bo nigdy wcześniej o nim nie słyszałem.

Opublikowano

W Millenium istnieje bodajże opcja taka , iż trzeba zapłacić raz w msc karta , bo konto będzie nie ważne, ale nie jestem pewien. Nie chce kłamać. Poczytaj o Millenium, czy jest płatne bez wpływów.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

w mbanku tak możesz mieć

Jeżeli autor tematu jest pełnoletni, to bedzie musial płacić co miesiąc 100 zł, jeżeli nie będzie miał co miesięcznych (regularnych) wpłat.

Jeżeli ma poniżej 18 roku życia, to bardzo polecam mBank.

Opublikowano

millenium polecam, darmowe konto, dodatkowo wykonując 1 transakcje w miesiacu wyplaty ze wszystkich bankomatow masz za free

Opublikowano

w mbanku tak możesz mieć

Jeżeli autor tematu jest pełnoletni, to bedzie musial płacić co miesiąc 100 zł, jeżeli nie będzie miał co miesięcznych (regularnych) wpłat.

Niestety jestem już pełnoletni.

millenium polecam, darmowe konto, dodatkowo wykonując 1 transakcje w miesiacu wyplaty ze wszystkich bankomatow masz za free

Tu jest ta kwestia, że chcę konta użyć raz na jakiś czas, przez większość czasu byłoby zupełnie nieużywane.

Opublikowano

W mBanku konto jest całkowicie darmowe, jedynie za kartę (jeżeli wyrobisz) pobierają określoną kwotę jak nie zapłacisz nią rachunku z wysokością jaką narzuca ci bank. Zadzwoń do nich na infolinię (internetowo) i dobiorą ci coś odpowiedniego.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

eurokonto w pekao.

wpływy nie wymagane, pobierają hajs za kartę jeżeli nie zrobisz nią 4 transakcji w miesiącu, rocznie za depozyt leci 24 zł

Opublikowano

w mbanku tak możesz mieć

Nie wiem skąd ci się wzięło te 100zł, jedynie pobierają mi za kartę

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

w PKO masz konto za zero

pobierają edynie 3zł miesięcznie za rachunek, a jeśli chcesz mieć jeszcze karte płatniczą to płacisz kolejne 3 zł

za transakcje nie ma opłat

Opublikowano

Nie wiem skąd ci się wzięło te 100zł, jedynie pobierają mi za kartę

Chyba chodziło mu o to, że będzie pobierana opłata, jeśli nie zrobi w ciągu miesiąca zakupów kartą za minimum 100 złotych. 

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...