Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja allegro bez konta online

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem sprzedać kilka rzeczy na allegro. Do wystawiania potrzebna jest pełna aktywacja, tzn wpłata 1,01zł na rachunek bankowy, jednak nie mam konta w banku, dotychczas nie było mi potrzebne. Myślałem o założeniu na kogoś z rodziny, jednak nikt nie ma konta internetowego. Da się do jakoś obejść? Kiedyś wysyłali list, zmienili to chyba przez masowe multikonta użytkowników.

Opublikowano

Możesz aktywować przelewem w banku lub na poczcie

Opublikowano

Właśnie na stronie allegro mamy takie coś

Ważne! Wpłaty możesz dokonać jedynie online. Nie możesz aktywować konta przez wpłatę na poczcie czy w placówce Twojego banku.

Opublikowano

Ważne! Wpłaty możesz dokonać jedynie online. Nie możesz aktywować konta przez wpłatę na poczcie czy w placówce Twojego banku.

Dziwne, ja tak robiłem i jeszcze mi zwrot przysłali. Tylko chyba musiałem im jeszcze wysłać skan dowodu listem, nie pamiętam jak to było dokładnie.

Opublikowano

Dziwne, ja tak robiłem i jeszcze mi zwrot przysłali. Tylko chyba musiałem im jeszcze wysłać skan dowodu listem, nie pamiętam jak to było dokładnie.

W sumie mogę zaryzykować, 1,01zł to nie majątek.

Opublikowano

Nawet wypłaty mam tak zrobione, że przynosi listonosz, więc jest spoko

Opublikowano

Też tak miałem na dawnym koncie. Wtedy jeszcze było tak, że do aktywacji wystarczyło odebrać list od allegro i wpisać kod z niego na stronie. Pozmieniali to pewnie przez masę multikont.

Opublikowano

Też tak miałem na dawnym koncie. Wtedy jeszcze było tak, że do aktywacji wystarczyło odebrać list od allegro i wpisać kod z niego na stronie. Pozmieniali to pewnie przez masę multikont.

No też miałem takie konto, ale to odległe czasy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...