Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobek

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, po raz kolejny straciłem wszystkie swoje skiny, łącznie będzie coś ponad 1500 zł już. Tu pojawia się moje pytanie - jakie są na chwile obecną najbardziej opłacalne sposoby na zarobek? Najlepiej coś z zapewnionym profitem, nic typu csgodouble na którym wszystko zależy od Twojego szczęścia. Dzięki ;p

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

­Czekaj na promocję na klucze CSGO, kup tyle na ile Cię stać ( zazwyczaj to promocja po 2 EURO ) i sprzedawaj na allegro :)

Ja kiedyś wydałem całą swoją wypłatę na to około 3000 zł i zyskałem 3x więcej. Wystawiałem po miesiącu klucze po 32 zł :)

Opublikowano

­Czekaj na promocję na klucze CSGO, kup tyle na ile Cię stać ( zazwyczaj to promocja po 2 EURO ) i sprzedawaj na allegro :)

Ja kiedyś wydałem całą swoją wypłatę na to około 3000 zł i zyskałem 3x więcej. Wystawiałem po miesiącu klucze po 32 zł :)

Jak na allegro są nawet po 20 pare zł + promocja była zwykle na 5€, a niedawno jeszcze zwiększyli cenę ^^.

Kup u jakiegoś zaufanego sprzedawcy klucze po 6/7zł i sprzedawaj na allegro po 8zł :v

Bezpiecznych pewnych zarobków nie ma, bo są tylko ruletki itd. Jedynie trejdowanie, ale do tego trzeba mieć głowę i cierpliwość.

Można też otwierać stare skrzynki i liczyć na karambita cw fn st z patternem :v

tenor.gif

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarobek jest podjęcie pracy, a nie oczekiwanie profitu na stronach typu csgodouble. Pozdrawiam

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Legenda
Opublikowano

Mimo, że nie chcesz ruletek to na tym da się zarobić, ale trzeba myśleć. Najbardziej efektywnym sposobem jest powielanie ostatniego koloru, szykujesz się tylko na rainbowy i tutaj trzeba mieć zabezpieczenie minimum 8 rozegrań + gdzie jeszcze asekurujesz się kolorem zielonym. Mój największy profit to 350$ w ciągu dnia tym sposobem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarobek jest podjęcie pracy, a nie oczekiwanie profitu na stronach typu csgodouble. Pozdrawiam

Szkoda, że nie jestem pełnoletni. Pozdrawiam.

Mimo, że nie chcesz ruletek to na tym da się zarobić, ale trzeba myśleć. Najbardziej efektywnym sposobem jest powielanie ostatniego koloru, szykujesz się tylko na rainbowy i tutaj trzeba mieć zabezpieczenie minimum 8 rozegrań + gdzie jeszcze asekurujesz się kolorem zielonym. Mój największy profit to 350$ w ciągu dnia tym sposobem.

Mimo wszystko z moim szczęściem i tak granie na ruletkach skończy się źle. Już sobie to odpuszczam, bo nie da się na tym zarobić - prędzej czy później i tak stracisz :)

poprawka.png

Opublikowano

nie wiem, może coś się dziś zmieniło, ale jeszcze wczoraj osoby niepełnoletnie mogły zgodnie z prawem pracować. A nawet jeśli, to zawsze możesz znalezć swego rodzaju robotę "na czarno". Możesz kosić trawę, rozdawać ulotki, pomagać w restauracji. Trochę wyobrazni! :)

Podane powyżej sposoby na zarobek są dużo bardziej bezpieczne i zazwyczaj przynoszą większe korzyści :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

nie wiem, może coś się dziś zmieniło, ale jeszcze wczoraj osoby niepełnoletnie mogły zgodnie z prawem pracować. A nawet jeśli, to zawsze możesz znalezć swego rodzaju robotę "na czarno". Możesz kosić trawę, rozdawać ulotki, pomagać w restauracji. Trochę wyobrazni! :)

Podane powyżej sposoby na zarobek są dużo bardziej bezpieczne i zazwyczaj przynoszą większe korzyści :)

Większy sęk w tym, że nie chodzi mi o zarobek ogólnie - chodzi mi o zarobek jedynie na csie. Zarabiam jako tako z grafiki i czasem wpadnie coś z ulotek itd. Nie mam zamiaru wydawać już pieniędzy na skiny, bo zawsze kończy się to tak samo. 

poprawka.png

Opublikowano

Może spróbuj zrobić z siebie koxa w csa i grać 1 vs 1 o skiny ;)

Łatwo powiedzieć. Ostatnio grałem na kickback.com, 8 meczy pod rząd goście grali samym deaglem mimo, że mapa była ustawiona na np. awp i dostawałem insta głowę. Jestem LEM, a mimo to na tych stronach nic nie idzie wygrać na dłuższą metę, bo jest tam tylu cheaterów, że nie nadążają banować.

poprawka.png

Opublikowano

Kupić najtańszego VPS'a ze zdalnym pulpitem i jechać na skrypcie na csgodouble. Kup bezpieczną sumę i stawiaj tak, aby metodą podwajania nie brakło coinsów przy ~15 nieudanych betach.

Kup 50k coinsów, kup vps'a za 20 zł i postaw dowolny skrypt który będzie stawiał po 1 coinie.

Przy 50% skuteczności dziennie zarobisz 700 coinsów, miesięcznie 21k.

Sprzedając coinsy po 3.30zł to po miesiącu czasu masz ~70zł, z czego 20 idzie na serwer.

Na czysto w ten sposób masz 50zł miesięcznie ZA NIC.

Zainwestować jednak należy na początku ~165zł na coinsy i jak wspomniałem ~20zł na serwer.

Należy pamiętać jednak, że im większa ilość początkowych coinsów tym mniejsza szansa na to, że przegramy. 50k wystarcza na MAKSYMALNIE 14 pomyłek, ostatni bet musi być trafiony aby nie stracić wszystkiego. 

Zamiast sprzedawać co miesiąc coinsów można również je zostawiać na koncie aby ryzyko malało, albo przelewać na inne konto, które również podłączymy pod skrypt i nasze zarobki wzrosną dwukrotnie, bo nie 700/24h tylko 1400/h, co przenosi się na kwotę 42k miesięcznie. 42k=~140zł.

Ja bym jednak proponował zacząć od większej sumy, bo przez okres miesiąca może zdarzyć się wszystko (mam na myśli serie przegranych dochodzących do kilkunastu porażek z rzędu.)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Kupić najtańszego VPS'a ze zdalnym pulpitem i jechać na skrypcie na csgodouble. Kup bezpieczną sumę i stawiaj tak, aby metodą podwajania nie brakło coinsów przy ~15 nieudanych betach.

Kup 50k coinsów, kup vps'a za 20 zł i postaw dowolny skrypt który będzie stawiał po 1 coinie.

Sprzedając coinsy po 3.30zł to po miesiącu czasu masz ~70zł, z czego 20 idzie na serwer.

Zainwestować jednak należy na początku ~165zł na coinsy i jak wspomniałem ~20zł na serwer.

Należy pamiętać jednak, że im większa ilość początkowych coinsów tym mniejsza szansa na to, że przegramy. 50k wystarcza na MAKSYMALNIE 14 pomyłek, ostatni bet musi być trafiony aby nie stracić wszystkiego. 

Zamiast sprzedawać co miesiąc coinsów można również je zostawiać na koncie aby ryzyko malało, albo przelewać na inne konto, które również podłączymy pod skrypt i nasze zarobki wzrosną dwukrotnie, bo nie 700/24h tylko 1400/h, co przenosi się na kwotę 42k miesięcznie. 42k=~140zł.

Ja bym jednak proponował zacząć od większej sumy, bo przez okres miesiąca może zdarzyć się wszystko (mam na myśli serie przegranych dochodzących do kilkunastu porażek z rzędu.)

@Remzoo Jak myślisz, uda się jeśli wydam na początek tylko 100 zł na coinsy i kupię vpsa? Tylko tyle mam na koncie aktualnie, wszystko poszło na nowy telefon praktycznie.

poprawka.png

Opublikowano

@Remzoo Jak myślisz, uda się jeśli wydam na początek tylko 100 zł na coinsy i kupię vpsa? Tylko tyle mam na koncie aktualnie, wszystko poszło na nowy telefon praktycznie.

Nie ryzykowałbym mając tylko 30k. Spróbuj wejść all-in i wtedy będzie git xD

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...