Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abonament w PLAY - Gwarancja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. 
Mam ofertę z abonamentem w sieci Play, dokładnie Smartfon Unlimited 69,99 zł. 
Z abonamentem wziąłem sobie telefon, Sony M4 Aqua. Wiadomo telefon nie jest jakiś super ale od początku mam znim problemy. 
Krótka historia tego telefonu : 
1. Po kilku miesiącach korzystania z telefonu jak należy i dbania o niego, siadł głośnik + samoczynne restarty, grzanie się, wieszanie. Oddany na gwarancję wrócił z nową płytą główną i innym IMEI. Po powrocie z tej gwarancji, chłopaki najwidoczniej dobrze obudowy nie posklejali, ponieważ była rozszczelniona, telefon został zamoczony w środku, poprzez użytkowanie go mokrymi rękoma. Oddany ponownie do serwisu.

2. Telefon wrócił z Gwarancji, z karteczką że naprawa poprzedniego aparatu nie była możliwa i dostałem całkiem nowiutki telefonik, z pudełkiem, wszystkimi akcesoriami, i dokumentami. Lecz telefon ma w jednym miejscu rozjaśniony wyświetlacz, nie wiem czy to bad pixele, czy po prostu jakaś wada na wyswietlaczu, ale zamierzam kolejny raz oddać na gwarancję. 

Przechodząc do sedna, telefon oddam na Gwarancję 3 raz, i nie chciałbym oddawać go 4 czy 5 raz. 
Nie wnikam dlaczego tak się dzieje, ale nie mam zamiaru korzystać z telefonów zastępczych tylko chciałbym móc w końcu normalnie korzystać ze swojego aparatu. 

Słyszałem że po 3 razie na Gwarancji, można ubiegać się o inny aparat z tej półki cenowej. 
Ktoś ma o tym jakieś pojecie?

Opublikowano

Spytaj serwisu i przeczytaj gwarancję. 

Nie spełniasz ŻADNYCH warunków wymiany z powodu naprawy, zresztą twoim problemem jest rozwiązywać sobie spory i wymiany w serwisie a nie pytać czy możesz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...