Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna gra

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygralismy ostro, w pewnym momencie moj top oraz mid dostal DC, w tym samym dokladnie momencie. Nie byli nawet premade, bo gralem z jednym z nich, i wrocili jakies 10 min pozniej, przez co przegralismy bo przez ten czas wzieli barona + z 8 wież, o co tu chodzi?

Hello there.

Opublikowano

Prawdopodobnie internet z Orange lub jakiegos innego dostawcy i jakies problemy wynikly. Mialem tak samo jak gralismy 5 premade wyrzucilo mnie i znajomego i tylko my mielismy z Orange

Opublikowano

Prawdopodobnie internet z Orange lub jakiegos innego dostawcy i jakies problemy wynikly. Mialem tak samo jak gralismy 5 premade wyrzucilo mnie i znajomego i tylko my mielismy z Orange

Jeden napisał że ma orange, a drugi nie wiedział. Ale twierdzili że intenret im działał tylko nie mogli do gry wejść

Hello there.

Opublikowano

Internet im pewnie działał w tym czasie, ale tracili dużo pakietów, dlatego ich rozłączyło i później nie mogli dołączyć.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Po prostuy zbieg okoliczności. Też czasem mam takie gry, że jedna/dwie osoby po jakimś czasie są AFK. Dziwi mnie tylko jedno. Czemu odrazu uważacie, że to wina internetu z ORANGE. Mi tam zawsze ten internet dobrze działa. Pamiętajcie, że jak gracie to najlepiej podłączyć komputer kablem z modemem.

Gość Ramzes.
Opublikowano

Wczoraj miałem tak samo. Gramy normalnie a tu w tym samym momencie top i jungle wywaliło. 

Przez ok. 10min jakoś dawaliśmy rade we 3 a jak wrócili to ez.

Może riot jakieś problemy ma

Opublikowano

Najczęściej jest to spowodowane problemami odnośnie łącza z serwerami Riot'u. Nie można także wykluczyć możliwości, iż jest to zwykły przypadek lub ten sam dostawca internetu. Dopóki sami Ci nie powiedzą jak to wygląda z ich strony to możemy sobie zgadywać.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To wina klienta, gdyż ostatnio ja tak nawet miałem choć internet miałem cały czas. Wszystko śmigało tylko nie mogłem się połączyć z lolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...