Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek tradów

neavercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajmie ci to masę czasu, ale jak nie masz co robić to dlaczego nie?

Tylko od razu mówię ci, że do tego trzeba mieć smykałkę i być bezwzględnym. Mam na myśli, że lepiej poczekać na desperata i wyjść na swoje niż dać się urobić i wyjść na 0.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Muszisz mieć naprawdę MASE czasu bo gdy masz 5€ to naprawdę każdy chce coś dla siebie.

A nawet przy cenach +/- 30€ ludzie i tak chcą dla siebie kase, nieważne ale nawet jak wychaczysz okazje i dasz 1€ overpay'a to i tak niektórzy się nie zgodzą, prawdziwy zarobek jest od około 70€ moim zdaniem.

Opublikowano

Muszisz mieć naprawdę MASE czasu bo gdy masz 5€ to naprawdę każdy chce coś dla siebie.

A nawet przy cenach +/- 30€ ludzie i tak chcą dla siebie kase, nieważne ale nawet jak wychaczysz okazje i dasz 1€ overpay'a to i tak niektórzy się nie zgodzą, prawdziwy zarobek jest od około 70€ moim zdaniem.

W zupełności sie z Tobą zgadzam.

Ja miałem kiedyś około 200 euro warty item.. 

Ale byłem takim idiotą że wyszedłem na 70 EUR, więc też patrz na ceny rynkowe bo czasem możesz wpaść w pułapkę

I taka mała podpowiedź.. nie wchodź na Jackpota!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...