Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja serwera?

SERWER  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wersja serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników MPCF, mam do Was wielkie pytanie, jaką wybrać wersję serwera (1.9 czy pozostać na 1.72-1.8.9) oraz proszę napisać dlaczego wybraliście tą wersje()...

banner.png

Opublikowano

1.9, nie ma sensu się cofać.

Takie same mam zdanie, a inne gracze serwera dlatego chciałem Was o to zapytać ;).

banner.png

Opublikowano

­1.7 only <3

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

1.7 bo póki żaden z większych serwerów nie przeniesie się na 1.9 to i gracze sie nie przeniosą.

Opublikowano

Heh 1.9 albo poczekać na 1.10

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Czekać rok czasu na marne 1.10, gratulacje xD.

1.7 bo póki żaden z większych serwerów nie przeniesie się na 1.9 to i gracze sie nie przeniosą.

Duzo znam osob co szuka serwer pod 1.9 ;).  

1.7.2 albo 1.8 zdecydowanie bo jest dużo pluginow

Moze za 1 miesiac lepiej byloby postawic na 1.9 serwer ale narazie na 1.7+ najlepiej xD

Nie bój się, wszystko autorskie ;).  O to nie musisz się martwić, jak chcesz możesz pomóc ;> 

Bo to będzie największy serwer w Polsce pod 1.9 ;)

banner.png

Opublikowano

Według mnie 1.9 :) Tylko żeby nie był to EasyHC.... :) Tylko cuboidy na mapie, drop z rud itp :)­

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Dasz 2k za same reklamy serwera, xyz które jest na anty-eula liście zobaczy to i zrobi na 1.9 serwer.

Co ci z tego? Nic, bo wszyscy wiedzą, że xyz będzie lepsze.

Opublikowano

Dasz 2k za same reklamy serwera, MC4U które jest na anty-eula liście zobaczy to i zrobi na 1.9 serwer.

Co ci z tego? Nic, bo wszyscy wiedzą, że MC4U będzie lepsze.

Nie musze placic komus za reklame, mam swoje reklamy jak i stalych graczy :v Sam dobrze wiesz po co mam sie rozpisywac. 

MSYF kogo to interesuje? Edycja 3-4 dni i 100/10 graczy kolego... I te kupywanie reklamy u sita to tez dobre... xD

Jesli chodzi o graczy mi wystarcza liczba graczy 100+ , a nie edycja ktora bedzie trwala tydzien i upadnie bo sezonowcy spie****** na inny smieszny serwerk ktory startuje "bo tam jest nowa edycja musimy sprawdzic czy ogar administracja " xD

banner.png

Opublikowano

Mając 100 graczy nie nazwiesz serwera "największy", bo to jest taka mała ilość w porównaniu do chociażby Lagivi.

Wiem ilu masz graczy i ilu youtuberów ale zrozum, nie każdemu podoba się nowy system pvp i nie każdy na to przejdzie.

Opublikowano

Mając 100 graczy nie nazwiesz serwera "największy", bo to jest taka mała ilość w porównaniu do chociażby Lagivi.

Wiem ilu masz graczy i ilu youtuberów ale zrozum, nie każdemu podoba się nowy system pvp i nie każdy na to przejdzie.

Od tego jest cos takiego jak command block, robisz nowe bronie z szybsza predkoscia ataku i lepsze pvp ;). W npc lub w osiagnieciu dajesz mieczyk i git. ;>

Moim zdaniem teraz pvp jest lepsze, przynajmniej serwer nie bedzie lagowany bo nie tylko to zabezpieczyli ;)

100 graczy mowa po kilku tyg od edycji, pierwsze 3 dni edycji mam ~350 graczy.

Chwilowo malo jest serwerow pod 1.9 i nie widze ilosci graczy wiecej niz 90 :v

banner.png

Opublikowano

Chwilowo malo jest serwerow pod 1.9 i nie widze ilosci graczy wiecej niz 90 :v

Dlatego, że nikt nie przeszedł, to chyba logiczne. :v

Tak jak wcześniej mówiłem, póki żaden z większych serwerów nie przejdzie na 1.9 to trudno będzie ci sie wybić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...