Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Postać podobna do Rengara z LoLa

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie chcę zanudzać was głupimi pytaniami odnośnie jak działa gra itd. bo tego nauczę się już w grze. Chcę zapytać się was jaka postać gra w jungli i jest zbliżona do Rengara z lola. Tzn. że chcę mainować postać, która gra przeważnie w jungli oraz typowy Assasin - combo ( najlepiej oneshot, ktoś kto gra w lola i wie jak działa Rengar to wie o czym mówię ) i wycofanie. Jaka postać byłaby najbardziej do tego zbliżona?

Opublikowano

W LoL'a grałem kilka dni, a Rangarem raz, może dwa. Natomiast z opisu mniej/więcej odtworzyłem sobie tę postać i myślę, że coś zbliżonego to Loki. Od siebie powiem tylko tyle, nawet jeśli nie trafiłem z podobieństwem, to postać dobra na start, bo ma ogromny atak, szybko może się wycofać i atakuje od tyłu wrogów, zanim zdążą się zorientować. 

Opublikowano

Zdecydowanie Loki i z tego co się orientuje to chyba Serqet ma coś w rodzaju skoku (jest niewidzialna), ale dokładnie musisz sam zobaczyć, gdyż jeszcze nią nie grałem.

3685214822554751512974.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...