Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Superhot i wymagania oszukane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pobrałem superhota i sprawdziłem wymagnia a tutaj 

Rekomendowane: Intel Core i5-4440 3.10 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce GTX 660 lub lepsza, 3 GB HDD, Windows 7 Minimalne: Intel Core 2 Quad 2.40 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB GeForce GTX 650 lub lepsza, 3 GB HDD, Windows 7

i grałem tak z 30minut na 70/60 fps [fraps włączony] poczym mysle ze sprawdze na jakich settach gram a tutaj wszystko na max + aa

na pc na którym niby minimalne ma ledwo pójść w 30fps

idzie na maxymalnych ustawieniach 

pc

intel q8200 quadcore 2,33 overclock do 2,94

4gb ddr2 ram

sapphire x-vapor radeon hd 7770 ghz

w10 x64

Mam procesor owiele słabszy od i5, i mam 4gb ramu xD i karta 1gb xDDD

o co tu chodzi wymagania są oszukane jakies?

Opublikowano

Rekomendowane to nie to samo co zalecane, jak widać autorowi się w łbie pomieszało trochę i pomylił parametry ustawień gry 

Mogę sie założyć że na słabszym kompie były  wiele zaniżone parametry stąd taka wydajność gry , zresztą różnica w wydajności w sumie nie jest tak duża ( 40% ponad ) nawet przy wydajnych grach pomiędzy starym quadem a nowszymi i5. No i wymagania tez zawyżone bo widziałem grę na zwykłych prockach  Core 2 Duo w niskiej rozdzielczości w miarę płynną 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...