Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy do prowadzenia serwera Hurtworld

Kafcjel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

poszukuje grupy kilku moderatorów, którzy poprowadzą serwer HurtWorld we własnym zakresie. Serwer jest już przygotowany i skonfigurowany. Pozostaje tylko wykonać WIPE.

Moderatorzy będą odpowiedzialni za prowadzenie serwera + stałe reklamowanie. Dla ekipy, która poprawnie poprowadzi serwer możliwe drobne wynagrodzenie pieniężne.

Czekam na propozycje.

Opublikowano

@Kafcjel ja jestem zainteresowany tą propozycją napisz mi jakiś kontakt do siebie na pw i obgadamy więcej szczegółów :)

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

witam, jeżeli serwer nie jest prowadzony przez dzieci po 13-14 lat to mozesz do mnie na steam'ie sie odezwac. pozdrawiam.

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Powiem ci trudno bedzie jak chcesz oddac do poprowadzenia serwer bo wieksosc zgloszen to beda 12-14 latki ktorzy mysla tylko o profitach wiec polecam nie dawac wszystkiego od razu :), bo moze byc cos takiego jak "daj konsole daj daj daj, a moze dasz mi permisje do tego i tamtego" a jak jeszcze np. jego kolega wbije na serwer to o luju xD pochwalic/poszpanowac musi :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...