Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google chrome miniaturki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko, jak się włącza chroma, wyświetla się strona z najczęściej włączanymi stronami.

na 1` miejscu mam fejsa, a dokładnie chodzi mi o obrazek, który się wyświetla, mam na nim zdjęcie pewnej laski ale zielonego pojęcia nie mam kto to jest,i nie mam pojęcia jak to sprawdzić?

skąd wziąć adres tego obrazka którego chrome używa w tej miniaturce? bo jak chce go zapisać czy pokazać adres to jest tylko thumbails.2432141233 coś tam coś, mi chodzi o adres www zdjecia na fejs.

Ma ktoś pomysł???

strasznie mnie to męczy plz helpp

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nie ma adresu, chrome robi screen w jakimkolwiek mu pasuje momencie.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

czyli sie nie dowiem

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Zapewne jest to jakaś koleżanka twojego kolegi / koleżanki, scrollowałeś fb i nie zapamiętałeś twarzy, w sumie normalne. Google robi SS w dowolnym momencie. Klikając na tą miniaturę przeniesiesz się po prostu na fb.

19.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...