Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dropek do M2 na Metin2.pl?

xmatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam zamiar nie długo zrobić dropka do m2,(narazie dropie tam moja główną postacią(szaman) ale zamierzam wbic większy lv)i tutaj mam pytanie jaki dropek do M2 będzie lepszy bodziak czy likan,gdzie eq dla wilka jest tańsze i tak samo KU co myślicie? 

Opublikowano

Bierz likana, taniej wyjdzie a jest bardzo mocną postacią, jak do m2 tylko to full inta, purpurke odpalasz i jazda :P

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Polecam Ci zrobić wp 35lvl ostrze M strach M jakies hp z hp + (ying yang +7 wystarczy) wyzywke +9 jakis fms sr 30 i bojową +9 albo pieciokatną +7 do tego buffek i lecisz do swiatyni dropic odłamki, teraz siedzieć w m2 mija sie troche z celem za dużo czasu - za mało kasy :/

55mddg.jpg

Opublikowano

Chcesz bić metiny czy coś dropić ?

Metki

Polecam Ci zrobić wp 35lvl ostrze M strach M jakies hp z hp + (ying yang +7 wystarczy) wyzywke +9 jakis fms sr 30 i bojową +9 albo pieciokatną +7 do tego buffek i lecisz do swiatyni dropic odłamki, teraz siedzieć w m2 mija sie troche z celem za dużo czasu - za mało kasy :/

Niby masz rację ale twoim sposobem musiałbym nieco więcej zainwestować a jakoś nie jestem przekonany do tych odłamków

Opublikowano

na serwerze negros z tego co widziałem mega lipa na odłamkach, nikt tego nie skupuje. Dobry drop do m2 to: Wp, mental, body, likanem nie grałem także się nie wypowiem. Co byś nie zrobił to z tych postaci będą dobre dropki, ale moim zdaniem najwygodniej chyba WP.

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Ja bym polecał Ci WP lub Bodego mimo, że KU czy też EQ jest droższe. WP czy Body moim zdaniem lepiej sobie radzą niż Likan. Mi gra nim jakoś nie podchodzi.

Opublikowano

Dobry likan będzie miał większy DMG, niż body... Ale mówię o DOBRYM likanie. Dla Ciebie najbardziej odpowiedni będzie body (największy DMG małym kosztem)

Choć tak na prawdę lepiej byś wyszedł dropiąc kawałki klejnotu, bo same KU to fatalny zarobek. Na KD+4 nie ma co w m2 liczyć. Może raz na 200 metków jakiś poleci.

Opublikowano

Dobry likan będzie miał większy DMG, niż body... Ale mówię o DOBRYM likanie. Dla Ciebie najbardziej odpowiedni będzie body (największy DMG małym kosztem)

Choć tak na prawdę lepiej byś wyszedł dropiąc kawałki klejnotu, bo same KU to fatalny zarobek. Na KD+4 nie ma co w m2 liczyć. Może raz na 200 metków jakiś poleci.

wtf? aura widze na m1 ma zostac? Bodziak tani?? Co ty gadasz...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

na serwerze negros z tego co widziałem mega lipa na odłamkach, nikt tego nie skupuje. Dobry drop do m2 to: Wp, mental, body, likanem nie grałem także się nie wypowiem. Co byś nie zrobił to z tych postaci będą dobre dropki, ale moim zdaniem najwygodniej chyba WP.

Jak ma dropić ku i kd w m2 to w miesiąc nie zarobi na ebo +9...

55mddg.jpg

Opublikowano

Zawsze może dla siebie alchemię robić. 5 postaci na koncie do 30 i jazda. Przy farcie jak mu rubiny dobrze się będą ulepszać to sporo zarobi xD

A likana na start na dropa nie polecam, bo pewnie na eq od zera by zarabiał, a na dodatek purpura obniża defa, więc raczej nie nawojowałby nim wiele prędko :P

Opublikowano

Sam się zastanów między Bodziakiem a WP'kiem.

Ja na Twoim miejscu wybrałbym popularnego Bodziaka skoro ma być on tylko do dropu na metkach.

Chodzi o przyjemność tego bicia metinów, a takim likanem byś się tylko denerwował :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...