Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Graves

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są wasze odczucia co do Gravesa? Ile razy grałem nim po tym reworku to po prostu tragedia. Te dwa ataki i ładowanie przez 5s... Wszystkie 1vs1 w dupe, bo zanim sie zaladowalo na nowo to juz bylem martwy.. Na topie znowu irytujące ze ciezko farmic jak odpycha tymi strzalami, i nie da się atakować minionków z tyłu.. Nie wiem, może to ja go teraz nie ogarniam, wiec was pytam, czy ta postać ma potencjał? A jeśli tak, to jak go wykorzystać?

Opublikowano

ta postać to potwór, tylko musisz pamiętać (a przynajmniej ja tak robie) by podchodzić bliżej przeciwnika by dostawał calym śrutem, w sensie maksymalny dmg, bo chyba im dalej jesteś tym mniejsze dmg mu ładujesz.

w jungli postać się sprawdzała, nie wiem czy nadal jest dobra

a co do przeładowania to chyba jak masz wyższy attack speed to szybciej ładuje, dlatego też budowałem na niego phantom dancera.

no i ten, musisz polegać też trochę na swoim dashu, który po użyciu dodaje Ci +1 ammo, czyli w sumie możesz 3 shoty wpakować w typa.

Opublikowano

Graves potrafi sam gierki carrować, ma niesamowity dmg, co prawda jest po nerfach ale nadal jest strasznie silny, grając nim trzeba troszkę główki używać, chociażby jak kolega wyżej wspomniał, ładować cały śrut w kogoś + najlepiej walczyć przy ścianach ze względu na Q.

W jungli polecam budować:

- Tracker's knife enchant warrior

- Sytuacyjne buty (najczęściej swifty)

- Death's dance

- Maw of malmortius

- Phantom dancer

- Sterak's gage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...