Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MH od Kamera na Athes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Dzisiaj na metin2mod.tk weszła nowa wersja multihack'a od kamera na serwer Athes, ale mi nie działa, wypakowałem do folderu z serwerem i uruchamiam przez plik wypakowany z paczki jako administrator. W grze nic się nie zmienia poza tym że nie mogę wejść na wierzchowca rodos i nie widzę ikon połowy itemów. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Dziala to komus? Jezeli tak to niech ktos rzuci info, przed patchowaniem athesa wywala w ogole metina przy ladowaniu, a po spatchowaniu tak jak up, nie widac itemow i na konia nie mozna uzywac

Opublikowano

a moze wrzucic ktos  ten mh od kamera na inny  hosting ?

2  czy pobieral ktos ten pacher do Athes :)  jak ktoś uważnie czytał a nie od razu  pobierał :)  Moze  dlatego nie działa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no to macie namiary na stronie kamera i gg i email polecam gg i napisać do niego z tym problemem bo tutaj to wam nikt w tym nie pomoże 

Opublikowano

no to macie namiary na stronie kamera i gg i email polecam gg i napisać do niego z tym problemem bo tutaj to wam nikt w tym nie pomoże 

już dawno napisałem 

Opublikowano

wiem jak to zrobić ale hajs trzeba wydać ;/

Wez sie walnij w czolo tymi "monetami".

Wystarczy rozpakowac locale_pl z plikow serwera, tam znajdziecie all id itemow z serwera.

Opublikowano

nikt Ci nie pomoże bo nikt nie wiem jak to zrobić, a siedzą w tym tyle lat

polecam coś takiego jak sen, dobrze wpływa na mózg jeżeli się go posiada.

co do tematu tak jak up lub użyj czegoś co zrzuci ci stringi z exe

Nie mów tak do ojca smarkaczu. Bo skończy się na matki garnku zycie

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mi to wgl nie dziala. Pobralem to, to mam ikonke athes, jak odpale, to nic sie nie dzieje. Zadnego mh ani nic, pozatym, ze nie widze iektorych przedmiotow.

Opublikowano

Pisałem idioto ułomny, że nie ma locale_pl w kliencie. Jak się na tym znasz to dla Ciebie jest to proste. Ale poradziłem sobie w inny sposób 

Skoro on jest ulomny to ty chyba jestes niedojeb***.

Po pierwsze daj mi cytat gdzie wspomniales cos o tym ze nie ma locale_pl.

Po drugie locale_pl masz w folderze pack..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...