Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Esantis

Wnuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja spoko. 
Co do DUNGÓW to może poprawić to na wejście bez grupy, pojedynczo. I start może troszkę szybciej bo aktualnie nie ma gdzie grać :(

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Prezentacja spoko. 

Co do DUNGÓW to może poprawić to na wejście bez grupy, pojedynczo. I start może troszkę szybciej bo aktualnie nie ma gdzie grać :(

Dzięki za opinię ! Poprawimy dungeony na bez pt :) Start jest 27 maja i nie zmienimy jego daty, ponieważ musimy wszystko dopracować :)

** Konkurs Na Przedstartowe Smocze Monety ** !

https://web.facebook.com/Esantispl-1723543804594350/

Konkurs na przedstartowe SM !

Aby wziąć udział w konkursie należy:

1. Polubić FanPage.

2. Napisać posta " Esantis - Zagram ! "

3. Polubić Posta

4. Udostępnić ten post!

*HOT* Jeżeli chcesz zwiększyć swoje szanse na wygraną napisz posta pod prezentacją:

http://www.mpcforum.pl/to…/1541795-zapowied%C5%BA-esantispl/

Po prostu daj opinie i podeslij link w komentarzu.

DO WYGRANIA:

1. Miejsce: 50 PLN SMS

2. Miejsce: 40 PLN SMS

3. Miejsce: 30 PLN SMS

4. Miejsce: 20 PLN SMS

5. Miejsce: 10 PLN SMS

Wyniki odbędą się 2016-05-26 w godzinach wieczornych!

Powodzenia!

Opublikowano

mam nadzieje ze to bedzie normalny serwer eaasy  a nie jakis easy/medium gdzie sie okazuje ze to i tak medium

ile jest hp i ludzi na max eq misjach pierscieniach itd 

jakas beta jest w planie?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Brzydka prezentacja...

2 fryzury 3D? (z ravii) a reszta?

Brzydkie sety...

Nie polecam, nie zagram

Niestety, nie trafimy każdemu w gust.

mam nadzieje ze to bedzie normalny serwer eaasy  a nie jakis easy/medium gdzie sie okazuje ze to i tak medium

ile jest hp i ludzi na max eq misjach pierscieniach itd 

jakas beta jest w planie?

Jest to normalny easy bardziej easy niż medium. 

Bonusy sami musicie sprawdzić w grze, klasy zostały troszeczkę zbalansowane, lecz będziemy je poprawiać potem, jak chociaż Top 10 wbiję maxymalny poziom, maxymalne eq, maxymalne misję. 

Tak, beta jest w planie, ale zamknięta. Ponieważ potrzebujemy tylko kilku osób do sprawdzenia reszty.

Opublikowano

Pliki Sheriana znów pff.. Czy tam pliki Deili. :P Nic nowego. :P

Sheriana ? xD Tak jest to edytowana Deila :)

@Wnuku robiliście sami screeny wszystkie?

Zalatuje castiosem :P

Nie robiliśmy, jest to prezka Castiosa, odkupiliśmy ten serwer :)

q1k3KBw.png

6862414383567881221478.png3639014385510141221478.png

^^

hmm ? Serwer został odkupiony, nawet Administrator może porównać nasze Ip Moje, Crime i Nukeya ;) 

q1k3KBw.png

6862414383567881221478.png3639014385510141221478.png

^^

Opublikowano

Przecież to jest kolejny Castios / Sherian.... Nawet na ssach widać "Handel z Nukey"... I nie zdziwiłbym się gdyby oni byli w teamie a poprosili "ziomka" o wstawienie prezki... 

Ile razy jeszcze ten syf będziecie próbować wcisnąć ludziom ?? 

NIE POLECAM !!!

@MPCforum

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Przecież to jest kolejny Castios / Sherian.... Nawet na ssach widać "Handel z Nukey"... I nie zdziwiłbym się gdyby oni byli w teamie a poprosili "ziomka" o wstawienie prezki... 

Ile razy jeszcze ten syf będziecie próbować wcisnąć ludziom ?? 

NIE POLECAM !!!

@MPCforum

Emm jakbyś był intelektualny, to byś zobaczył, że wzięliśmy prezentację z tamtego serwera ? Są to pliki Castiosa, jest inna administracja, co będzie do zobaczenia nawet na ts3, że inne głosy i w ogóle.

jesli to sa pliki deili to zrobcie krótsze dungi

Coś się wymyśli :) 

Opublikowano

"Z przykrością musimy stwierdzić, że Baria to przemalowany Revios i ze względu na liczne zgłoszenia tego faktu jesteśmy zmuszeni przeciwdziałać takim działaniom. Ostatnimi czasy, z pewnością ze względu na nadchodzące wakacje, pojawia się co raz więcej serwerów tworzonych w jednym celu, aby szybko odzyskać i zarobić zainwestowane pieniądze w odgrzewane kotlety."

Gdzie nagle sie mody podzialy?

@Kubek122

//

Oczywiscie nie polecam, rozumiem gotowe pliki itd ale zeby nawet wlasnych scrn nie zrobic?

Serwer wiadomo po co startuje ;D

Opublikowano

"Z przykrością musimy stwierdzić, że Baria to przemalowany Revios i ze względu na liczne zgłoszenia tego faktu jesteśmy zmuszeni przeciwdziałać takim działaniom. Ostatnimi czasy, z pewnością ze względu na nadchodzące wakacje, pojawia się co raz więcej serwerów tworzonych w jednym celu, aby szybko odzyskać i zarobić zainwestowane pieniądze w odgrzewane kotlety."

Gdzie nagle sie mody podzialy?

@Kubek122

//

Oczywiscie nie polecam, rozumiem gotowe pliki itd ale zeby nawet wlasnych scrn nie zrobic?

Serwer wiadomo po co startuje ;D

Jak mieliśmy tą prezentację, to wzięliśmy od razu te screny tak ? 

Gotowe pliki ? Wiele rzeczy poprawiłem, dodałem i zrobiłem to czego nie było :) Pozdrawiam. 

Opublikowano

Już niedługo widzę MPCforuma i ocenianie tej prezentacji, ciekawi mnie co robi Nukey i Crime nie polecam 

Gość Lajk™
Opublikowano

Aaaaa Castios 100% <3 Serwer był spoko jak jego administratorem był imaguś <3 

Opublikowano

Serwer, ani ja nie ma nic wspólnego z Crime i Nukeyem. Już niedługo będzie ts będziecie mogli się o tym przekonać :)

Opublikowano
W teamie są osoby które mają zakaz publikacji serwerów na naszym forum.

PpG5h.png

PpJR1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...