Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem/Moderatorem serwera oraz forum (duże doświadczenie)

Szopen_05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: SzopeN

Staż: ok. 5 lat

Tak jak w tytule. Mam spore doświadczenie z dużych serwerów, takich jak, np. VictoryCraft.Net (Admin) czy mc.zyczu.pl (ChatMod) i szukam porządnego serwera, któremu będę mógł pomóc dalej się rozwijać. Oczywiście taki ktoś jak ja musi mieć jakieś wymagania, więc oczekuję przynajmniej ok. 200 graczy na serwerze. Potrafię też tworzyć forum (przykład: http://szopen.cba.pl/index.php), więc mogę i tu się przydać. Ortografia opanowana. Więcej mogę napisać osobie, która wyrazi zainteresowanie moją osobą... Jeśli chcesz mieć kogoś doświadczonego w ekipie, to pisz śmiało.

GG: 22650152

Najszybciej odpowiem na GG, na Skype oraz na PW prawdopodobnie z większym opóźnieniem.

Opublikowano

Forum okropne, w dodatku na stylu z internetu. Po twoim ogłoszeniu zauważyłem, że masz zdolność posługiwania się językiem polskim. Powodzenia.

baner4.gif

Opublikowano

Forum testowe nie ma być piękne, ale ma pokazywać, że takowe forum zrobić potrafię.

Na razie jedna konkretna oferta współpracy z jednym dużym serwerem, lecz brak porozumienia.

Czekam na więcej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...