Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tempest Reach - poszukiwanie gildii

LoukeyMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz ze znajomym wracamy do Tery na NA. Będziemy grać na Tempest Reach i szukamy jakiejś przyjaźnie nastawionej gildii :).

Pozdrawiam :).

Opublikowano

to jest wlasnie hit niby tyle osob z Polski tam gra na tym najwiekszym serwerze a juz tyle razy pisalem na globalu o roznach godzinach pytajac sie czy sa jakies gildie to nikt nie napisal ciagle cisza

Opublikowano

to jest wlasnie hit niby tyle osob z Polski tam gra na tym najwiekszym serwerze a juz tyle razy pisalem na globalu o roznach godzinach pytajac sie czy sa jakies gildie to nikt nie napisal ciagle cisza

W takim razie nie rekrutują już, tyle. Jak chcesz się dostać do gildii to nie na globalu piszesz tylko szukasz wszystkie gildie na serwerze, przeszukujesz te, które mają rekrutację otwartą.

@topic

Tempest Reach? Jak chcecie PVE to idzcie tam, lecz nie znam tam żadnej gildii, ja polecałbym wam najbardziej Mount Tyrannas PVP, nikt nie siedzi i kampi się na 10 lvle, a nawet jeśli to prosisz, żeby zostawili cię i idziesz dalej. Tam jest bardzo dużo gildii przyjaźnie nastawionych oraz rekrutujących. Mogę ci dać namiary na moją starą gildię, wyrzucili mnie, bo byłem nieaktywny przez jakieś 2 tygodnie, brak kompa :/

Opublikowano

Dzięki panowie za odpowiedź. W takim razie będę chyba musiał pomyśleć nad założeniem polskiej gildii na TR. Co do samego pvp, nie wiem, czy bawi mnie latanie po strefach i bicie się z ludźmi. Już chyba lepiej iść na bg, ale to moje zdanie. Cóż, czas się wziąć do roboty. :)

Jeszcze ewentualnie poczytam, jak to wygląda dokładnie z populacją rodaków :).

Opublikowano

na TR kiedys byla duza gildia i bylo to kolo roku temu kiedy gunner wszedl bo wtedy tam gralem, Gildia byla super dorosli ogarnieci ludzie, 2 malzenstwa byl super klimat swietnie sie gralo, aktualnie sam szukam Polakow na TR ale nikt sie nigdy nie odzywam podejrzewam ze kazdy siedzi na MT, juz powoli zastanawiam sie na transfer postaci bo samemu grac jest coraz gorzej.

Opublikowano

na TR kiedys byla duza gildia i bylo to kolo roku temu kiedy gunner wszedl bo wtedy tam gralem, Gildia byla super dorosli ogarnieci ludzie, 2 malzenstwa byl super klimat swietnie sie gralo, aktualnie sam szukam Polakow na TR ale nikt sie nigdy nie odzywam podejrzewam ze kazdy siedzi na MT, juz powoli zastanawiam sie na transfer postaci bo samemu grac jest coraz gorzej.

Dokładnie, większość Polaków siedzi na MT, ostatnio trafiło mi się całe party polaków :D

Opublikowano

Wraz z kolegą zaczęliśmy od nowa na MT :). Będziemy zakładać nową gildię raczej. Dzięki raz jeszcze za odpowiedź, temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...