Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ile czasu wbije się 30 lvl?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 1 do 30 lv w ile dni dam radę wbić pzm konta ? Grałem kiedyś to wbijałem 30 lv chyba z miesiąc , ale konto sprzedałem.

Opublikowano

Od 1 do 30 lv w ile dni dam radę wbić pzm konta ? Grałem kiedyś to wbijałem 30 lv chyba z miesiąc , ale konto sprzedałem.

Zależy ile grasz, ja np bez ip boostów na bocie wbijam w jakiś tydzień puszczając na 12-14h dziennie około.

Opublikowano

30 lvl osiągniesz najszybciej w 2 dni(boosty) bez boost'ów w 5 dni :).

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

20lv w 5 godzin z boostawi 3vs3 -,-

Widziałem na streamie jak koleś wbijał.. z 29 do 30 z boostem 4 normale..

Wbicie 3 z boostamie to jakies 3 dni jak ktos ciagle gra a na bocie to 2 pewnie l;v

Opublikowano

Bez boostów grając po parę meczy dziennie, zajęło mi 3 tygodnie mniej więcej. No chyba, że zależy ci na czasie to na bocie parę dni i już.

Opublikowano

K***a to po ile wy gracie? Ja po perm banie stworzyłem nowe konto i po miesiącu mam 24lv a gram średnio 4 gry dziennie... 

Jeśli ktoś jest ogarnięty to kończy grę w 25 minucie... 8-10 gier dziennie i izi, mi tak zajęło jakoś tydzień :v (czasami nawet wiecej ugrywałem gierek) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jeśli kupisz sobie boosta to zajmie Ci to maksymalnie tydzień przy intensywnym graniu. Jeśli masz zamiar grywać tylko kilka rundek dziennie to może to wyjść do zakresu półtora tygodnia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

a jakim botem bostujesz w tydzien ?

bot of legends, skrypt ikitabot który gra ci aramy z prawdziwymi ludźmi i do tego queuer od twórców ikitabota.

Opublikowano

2dni nie pierdol glupot z  boostem w 5 dni.

Słowa młody człowieku..... 2dni z boost'ami(wiem bo lvl'owałem nie jedno konto) 5 dni bez boost'ów(wiem bo lvl'owałem) z boost'ami to dosłownie z 20-25 gier(bot game zaawansowane) jeśli bez boost'ów lvl'ujesz wbicie 30 to 46-50(gier na bot'y zaawansowane), więc to ty mi tu nie "pier*ol" człowieku skoro w du*ie byłeś i gówno widziałeś... nie wypowiadaj się na tematy na które twoje pojęcie jest zerowe..., najpierw spróbuj potem komentuj... no ofense mate. Tak jak mówiłem 46-50 gier bez boost'ów na boty zaawansowane (gry od 15-22 minut) czyli 25min x 50 = 1250 min = ok. 21 godzin gry(przy szybszych grach niż 25 minut oczywiste jest to, że czas lvl'owania spada do jakichś 15 godzin gry), czyli odpowiadając jeszcze raz na to "problematyczne" pytanie wbicie 30 lvl'a od 1 lvl'a zajmuje ok 21 godzin co równa się temu, że wbicie takiego konta w 5 dni bez boost'ów nie sprawia problemów jeśli gry nie przekraczają 25 minut(a to nie problem skoro gramy na bot'y zaawansowane gdzie średnio rozgrywka trwa 15-18 minut max 20) rodzielając to na 5 dni to ok 4 godziny gry dziennie, więc... kolego "wyżej" skończ biadolić :) lvl'owałem już wiele kont i wiem.... aktualnie wbicie 30 jest tak ez, że sprzedaż kont jest nawet nie opłacalna bo ich wartość spada masakrycznie... Co do twórcy tematu, jeśli masz jakiekolwiek pytania pisz śmiało postaram ci odpowiedzieć na wszelkie "problematyczne" pytanie jak chociażby te :). Pozdrawiam, a ty @SytuacjaX zchill'uj gacie młody :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

bot of legends, skrypt ikitabot który gra ci aramy z prawdziwymi ludźmi i do tego queuer od twórców ikitabota.

A TO JEST platny ?

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

A TO JEST platny ?

Owszem jest płatny.

Link do tematu z informacjami: http://forum.botoflegends.com/topic/71447-

~~

Zależy jakim sposobem będzie grać, na jakiej mapie, z kimś, z boostami itd.

Myślę, że powinno Ci to zająć maksymalnie tydzień przy rozgrywaniu kilkunastu gier dziennie. :P

Opublikowano

Grając na botach zaawansowanych do poziomu 15 dostajemy 100% expa ,od poziomu 15 mamy do zdobycia łącznie 5340 exp ,mechanika gry daję nam doświadczenie wobec tego schematu: 3m+25 gdzie m to ilość minut gry. Zakładając więc że gramy średnio 20 min musielibyśmy rozegrać 62 meczy na botach zaawansowanych aby uzyskać lvl 15. Po tym poziomie dostajemy jedynie 75% expa , Między poziomem 15 a 30 musimy zdobyć 16049 pd ,oznacza to że musimy rozegrać kolejnych 252 meczy po 20 min aby dobić do 30lvl. Reasumując musimy rozegrać łącznie 314 mecze lola trwające średnio 20 min na botach zaawansowanych co daje nam łączny czas 106h czystego grania BEZ PRZERWY więc tak @BeNeko ,pierdolisz z tymi swoimi głupotami chłopcze ,co jeszcze chce dodać te obliczenia są na "sucho" trzeba do tego dodać że nie każdy mecz będzie trwał 20 min (im dłużej tym gorzej dla nas) ,tracimy dodatkowy czas na znalezienie osób do gry (ostatnio to dość mocno szwankuję - nawet 4 min można czekać) ,oczekiwanie w lobby podczas wyboru bohatera czy to że nie bierzemy pod uwagę że dostaniemy osoby wyjątkowo słabe lub afk ,albo nawet to że gra ładuję się też jakiś czas ,co łącznie w skali 314 meczy mocno zmieni wynik (nawet o 30%).

Biorąc po uwagę że ktoś gra bagatela 10h/dziennie (co i tak jest nagięte ,bo jest to grubo nie zdrowa ilość) to zajęło by mu to 11 dni ,uwzględniając w to czynniki które opisałem wyżej wychodzi 15 dni , pół miesiąca

*Gra z pd boostem skróci wynik 2-krotnie.

Opublikowano

2dni nie pierdol glupot z  boostem w 5 dni.

Słowa młody człowieku..... 2dni z boost'ami(wiem bo lvl'owałem nie jedno konto) 5 dni bez boost'ów(wiem bo lvl'owałem) z boost'ami to dosłownie z 20-25 gier(bot game zaawansowane) jeśli bez boost'ów lvl'ujesz wbicie 30 to 46-50(gier na bot'y zaawansowane), więc to ty mi tu nie "pier*ol" człowieku skoro w du*ie byłeś i gówno widziałeś... nie wypowiadaj się na tematy na które twoje pojęcie jest zerowe..., najpierw spróbuj potem komentuj... no ofense mate. Tak jak mówiłem 46-50 gier bez boost'ów na boty zaawansowane (gry od 15-22 minut) czyli 25min x 50 = 1250 min = ok. 21 godzin gry(przy szybszych grach niż 25 minut oczywiste jest to, że czas lvl'owania spada do jakichś 15 godzin gry), czyli odpowiadając jeszcze raz na to "problematyczne" pytanie wbicie 30 lvl'a od 1 lvl'a zajmuje ok 21 godzin co równa się temu, że wbicie takiego konta w 5 dni bez boost'ów nie sprawia problemów jeśli gry nie przekraczają 25 minut(a to nie problem skoro gramy na bot'y zaawansowane gdzie średnio rozgrywka trwa 15-18 minut max 20) rodzielając to na 5 dni to ok 4 godziny gry dziennie, więc... kolego "wyżej" skończ biadolić :) lvl'owałem już wiele kont i wiem.... aktualnie wbicie 30 jest tak ez, że sprzedaż kont jest nawet nie opłacalna bo ich wartość spada masakrycznie... Co do twórcy tematu, jeśli masz jakiekolwiek pytania pisz śmiało postaram ci odpowiedzieć na wszelkie "problematyczne" pytanie jak chociażby te :). Pozdrawiam, a ty @SytuacjaX zchill'uj gacie młody :)

2dni to ty pale mozesz oje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...