Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maestria

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego zależy ocena jaką dostajemy po grze?Słyszałem chyba u Nervariena na którymś filmie że zależy od KDA. Problem w tym że mając np staty 24/15/29 dostałem rangę A- (3.53 KDA) natomiast ze statami 21/13/21 (3.23 KDA) lub 16/13/20 (2.77 KDA) [któreś z tych dwóch] grając tą samą postacią na wzniesieniu Dostałem ocenę A+ . Coś ma jeszcze wpływ na ocenę bo sądząc po KDA to powinna być ocena A+ / S- skoro było wyższe niż w przypadku poprzedniej gry.

Opublikowano

W zależności od postaci którą grasz wymagania są inne. Jeśli grasz dajmy na to soraką, liczy się ile asyst zdobędziesz, ile razy zginiesz i ile wyleczysz. Jeśli grasz adc liczy się ile razy zginiesz i ile obrażeń zadasz itd. itd.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

KDA ma wplyw na ocene, ale nie tylko to sie liczy. Swoja droga 8.0 czy 7.0 kda jest wysokie. twoje ledwo 3 to jest smiech 

Ogolny wklad w gre, zalezny tez od klasy postaci jaka grasz 

Taki assassin przykladowo - ile zrobiles dipsa, kille, asysty, gold, CSy moze tez jakies wieze, 

Czemu sie tak tym przejmujesz? Bo tylko raz dostales S? trzeba naprawde dobra gierke zagrac, zeby byla ta eSka

Opublikowano

KDA ma wplyw na ocene, ale nie tylko to sie liczy. Swoja droga 8.0 czy 7.0 kda jest wysokie. twoje ledwo 3 to jest smiech 

Ogolny wklad w gre, zalezny tez od klasy postaci jaka grasz 

Taki assassin przykladowo - ile zrobiles dipsa, kille, asysty, gold, CSy moze tez jakies wieze, 

Czemu sie tak tym przejmujesz? Bo tylko raz dostales S? trzeba naprawde dobra gierke zagrac, zeby byla ta eSka

"ledwo 3 to jest śmiech" Nie jestem jakimś prosem, gram głównie aramy a to było KDA ze wzniesienia :) wystarczy doczytać, nie przejmuję się tym(dostałem więcej razy zresztą itak maestria nic nie daje poza obecnie skrzynkami), poprostu pytam

Opublikowano

Jedną z rzeczy, którą zauważyłem to dużą kwestię robi stosunek zabójstw do śmierci, nie chodzi mi o zwykłe KDA tylko np. 7/1 będzie wyżej cenione niż 14/7. Różnice robi także farma, zdobyty poziom czy liczba postawionych wardów. To wszystko małymi częściami składa się w jedną całość.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...