Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałabym się podzielić swoją porażką.

Otóż, gdy dowiedziałam się,  że startuje serwer Antaris - nowa jakoś metin2 doszłam do wniosku, że muszę koniecznie na nim grać wraz ze swoją ekipą metinową.

Start serwera miał być przed maturami i tutaj moja życiowa porażka. Odpuściłam sobie matury, ponieważ chciałam stać się top1. Antaris miał wystartować przed tymi egzaminami i co? Już ustne się zaczynają, a daty startu nie widać :( Gdybym podeszła do matury miałabym przed sobą świetlaną przyszłość, a teraz straciłam na to szansę. Będę musiała czekać rok, by na nowo podejść, przygotowywać się od nowa do tego wszystkiego, a kto wie, znowu się dowiem, że wtedy startuje jakiś projekt?

Poważnie zastanawiam się nad pozwaniem Antarisa, gdyż nie jedno życie zniszczyli. Prawdziwy gracze metin2 tyle poświęcili, ufając administracji, w końcu poważny projekt i się zawiedli. Osobiście nie wiem teraz co o tym wszystkim myśleć, czy czekać nadal czy po prostu odpuścić sobie już świat metina.. Ten uraz pozostanie mi na całe życie.. 

Osoby, które mają podobne przeżycia proszę o pw, chciałabym z takimi osobami odbyć szczerą rozmowę, a może mi to pomoże w moim stanie.. Jeżeli ktoś również czuje się poszkodowany, oszukany i uważa, że team Antarisa naruszył zasady moralne też prosiłabym o kontakt.. Łączmy się..

Co mam robić? Kiedy start?

Pozdrawiam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...