Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ten mod się nazywa?

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Jak nazywa się mod dzięki któremu po zabiciu danego moba będzie mogli się w niego przemienić i przejąć jego właściwości? Wichu w swojej paczce z sezonu 6 TECHNICZNIE I MAGICZNIE używa takiego moda.

- Może mi ktoś wypisać wszystkie znane mu mody techniczne? Jakieś związane z wytwarzaniem energii, wydobyciem surowców, transportem surowców, maszynami, silnikami, które będą napędzać inne maszyny itp? Coś jak Buildcraft, Industrialcraft tyle inne, kompatybilne i przydatne z tymi modami. 

- Teraz potrzebuję moda, który po prawej stronie jak mam otwarty ekwipunek pokazuje mi co z czego mogę zrobić. 

- Jakaś dobra minimapa najlepiej z możliwością teleportacji do punktu, możliwość zaznaczenia przeciwników, mobów.

- Jakiś mod na łatwe tworzenie przedmiotów? 

- Mod, który pokazuje mi jaki to jest przedmiot jak najadę na niego kursorem, czym może zostać zniszczony itd

Pozdrawiam, każdemu za pomoc strzelę lajka. 

Opublikowano

- Teraz potrzebuję moda, który po prawej stronie jak mam otwarty ekwipunek pokazuje mi co z czego mogę zrobić. 

- Jakaś dobra minimapa najlepiej z możliwością teleportacji do punktu, możliwość zaznaczenia przeciwników, mobów.

- Jakiś mod na łatwe tworzenie przedmiotów? 

- Mod, który pokazuje mi jaki to jest przedmiot jak najadę na niego kursorem, czym może zostać zniszczony itd

Pozdrawiam, każdemu za pomoc strzelę lajka. 

1. Not Enough Items Mod który wymaga CodeChickenCore

2. Dobra minimapa Zan's lub voxel.

3. MineTweaker zmienia receptury. Applied energistics pozwala na bardzo łatwe craftowanie, automatyczne craftowanie itp.

4. WAILA a jak grasz na technicznych modach to warto mieć też WAWLA.

Opublikowano

@Liukaner co robi mod WAILA oraz WAWLA ? Oraz jest jakiś mod, który przykładowo zwiększa mi możliwość robienia np 9 staków kamienia w jeden większy żeby jakoś miejsce zaoszczędzić czy coś podobnego ?

Opublikowano

@Liukaner co robi mod WAILA oraz WAWLA ? Oraz jest jakiś mod, który przykładowo zwiększa mi możliwość robienia np 9 staków kamienia w jeden większy żeby jakoś miejsce zaoszczędzić czy coś podobnego ?

Niezbyt lubię tak pisać ale gugle nie gryzie.

Waila pokazuje Ci na co patrzysz a wawla pokazuje dodatkowe informacje o maszynach.

Extra Utilities daje taką opcję.

Opublikowano

Nazwa:NEI

Nazwa (nw czy o to dokładnie ci chodzi): Waila

Polecam moda o nazwie: voxel

banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...