Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Sfgame By Gilu (Edited By Blaze)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmieszne te pliki pff to tylko wkleic kod do indeksu a wieza itd... maja bugi , dam lubie to jak dodasz pliki zeusxp z ramkami

baner.png

Opublikowano

śmieszne te pliki pff to tylko wkleic kod do indeksu a wieza itd... maja bugi , dam lubie to jak dodasz pliki zeusxp z ramkami

Udostępniłem to ponieważ niektórzy nie potrafią zrobić "kopiuj-wklej"

Opublikowano

Udostępniłem to ponieważ niektórzy nie potrafią zrobić "kopiuj-wklej"

Takie osoby nie powinny mieć serwera.

@topic

Co do plików to nic specjalnego.

Pliki od gila + kilka skryptów z mpc.

Miło mi, że mój is ostatnio się pojawia na serwerach, poradnikach itd. :3

Opublikowano

Nieźle, edytowano już IS oraz Panel by ZeuSxp. Teraz jeszcze pliki gila (sposobem copy & paste) z ramkami bocznymi, przerobionym IS oraz Panelem.

Co będzie następne? Strona główna? xD

@topic
Lepsze by było, gdybyś objaśnił jak dodać ItemShop, Panel, czy nawet ramki do plików, a nie edytował je i udostępniał. 

Opublikowano

­

@topic
Lepsze by było, gdybyś objaśnił jak dodać ItemShop, Panel, czy nawet ramki do plików, a nie edytował je i udostępniał. 

Co tu jest objaśniać? Kiedy zrozumiecie że jeżeli ktoś nie potrafi tak prostych czynności zrobić przy serwer nie powinien zakładać serwera.

Pliki jaki i panel dziurawe jak ser szwajcarski a ramki wyglądają tandetnie. Wypuszczasz "edytowaną" wersje plików to chociaż mogłeś poprawić kilka podstawowych błędów.

Przez wasze marny próby zabłyśnięcia w tym dziale powstają dziurawe serwery i ludzie przestają grać.

­

@topic

Co tu jest objaśniać? Kiedy zrozumiecie że jeżeli ktoś nie potrafi tak prostych czynności zrobić przy serwer nie powinien zakładać serwera.

Pliki jaki i panel dziurawe jak ser szwajcarski a ramki wyglądają tandetnie. Wypuszczasz "edytowaną" wersje plików to chociaż mogłeś poprawić kilka podstawowych błędów.

Przez wasze marny próby zabłyśnięcia w tym dziale powstają dziurawe serwery i ludzie przestają grać.

1000093817-removebg-preview-1.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...