Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki pingu cs go

adamo61234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam internet radiowy, głównie nie ma z nim problemu, ale od kilku dni wchodząc do cs mam ping 50 ms, gdy natomiast wchodzę do gry to skacze raz 200 raz 500 nawet 3000 czasami i spada do 50ms i znowu sytuacja powtarza się co 5-10 min. Na każdym speed teście wyszło że mam ping 50/60 , a w grze i tak mi skacze, po odłączeniu routera, ping skakał dalej tak samo ale nie co 5/10 min tylko raz na jakiś czas. Czy powodem może być zła pogoda, karta graficzna lub coś z netem od dostawcy?

Opublikowano

Też tak czasami miałem, w sensie normalnie mam 70 a czasami skoczyło do 300, ale nie tylko mi ale jeszcze jednemu z mojego teamu i dwóm z przeciwnego więc to chyba problem z serwerem. Chociaż tak było przez kilka meczy z rzędu, a na następny dzień już się uspokoiło. Chociaż jak tobie tylko do tylu ładuje to zapewne jakiś problem z  internetem masz ty. Kiedyś tak miałem w jakieś innej grze ale nie pamiętam jakiej i pomogło zwykłe przeczyszczenie antywirusem, ale wątpie żeby przez to, jednak nie zaszkodzi spróbować chyba

Opublikowano

Też mam radiówkę, wcześniej nawet jak była burza ping i wszystko śmigało, teraz też mam stały ping 100 :/

Miałem jeszcze sytułacje na mmie gdzie cały serwer miał ping 300+ więc Volvo znowu coś popsuło i jest ping ;/

Opublikowano

Nie było burzy tylko wichura lekka, ale nie wiało 100km/h więc nic raczej nie powinno się popsuć bywały większe wichury i net był potem dobry więc  nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...