Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak radzić sobie z tiltem

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym zapytać jak radzić sobie z tiltem??? Ostatnio bardzo odczułem to gdy zacząłem nic nie strzelać na pistoletówkach i od razu sądziłem że to już przegrany mecz, wyjątkami było gdy grałem z znajomymi którzy są w tej samej randze co ja lub wyżej gdyż starałem się. Ale gdy gram już sam lub z kolegami z niższych rang i widzę że oni nic nie grają a ja też nic nie strzelam konkretnego to od razu odpala się u mnie tilt. Jak sobie z tym poradzić??

xD

Opublikowano

zrelaksuj sie, pograj na spokojnie na ffa bo zazwyczaj tam są zerowe rangi i zaczniesz strzelać normalnie

giphy.gif

Opublikowano

zrelaksuj sie, pograj na spokojnie na ffa bo zazwyczaj tam są zerowe rangi i zaczniesz strzelać normalnie

Łatwo powiedzieć, jak można się przed cs zrelaksować???

xD

Opublikowano

Gra się aby zrelaksować się jak ktoś traktuje grę inaczej to lepiej aby przestał grać.

Zastanawiam się czy nie przestać :D, niech wyjdzie antaris to już w cs chyba nie pogram. Ale na razie nie ma jeszcze antarisa więc zostaje mi tylko ten cs.

xD

Opublikowano

Gra się aby zrelaksować się jak ktoś traktuje grę inaczej to lepiej aby przestał grać.

nieda się zrelaksować w cs jak komputer podobno ,,losowo''dobiera przeciwników i z tego nie patrząc na rangę w 80% losują sie polskie albo ruskie kidy po max 10lat?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ostatnio bardzo odczułem to gdy zacząłem nic nie strzelać na pistoletówkach i od razu sądziłem że to już przegrany mecz, wyjątkami było gdy grałem z znajomymi którzy są w tej samej randze co ja lub wyżej gdyż starałem się.

pobierasz mapki i ćwiczysz aima na botach przy muzyczce, łazisz na arenki 1v1/aimy/dm'y, a jak chcesz normalnych ludzi to wykupujesz premium na faceicie i się spoko gra. No chyba, że zaawansujesz do wyższej rangi.

Opublikowano

Ostatnio bardzo odczułem to gdy zacząłem nic nie strzelać na pistoletówkach i od razu sądziłem że to już przegrany mecz, wyjątkami było gdy grałem z znajomymi którzy są w tej samej randze co ja lub wyżej gdyż starałem się.

pobierasz mapki i ćwiczysz aima na botach przy muzyczce, łazisz na arenki 1v1/aimy/dm'y, a jak chcesz normalnych ludzi to wykupujesz premium na faceicie i się spoko gra. No chyba, że zaawansujesz do wyższej rangi.

Ale z premium to tam same globale chyba ??

xD

Opublikowano

W teorii to na faceicie są same globale :D Ale jakoś można biegać z zeusem raszując co runde i nabić 40 fragów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...