Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen, Malzahar czy Ziggs?

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić któregoś z wymienionych bohaterów lecz nie wiem którego. Chcę żeby champion miał duży DMG i nie miał zbyt nudnej mechaniki.

Opublikowano

Z tych 3'ech malzahar będzie najprostszy. Jak lubisz grać defensywnie tradujesz się z gościem , i na 6'stym szybki flash R'ka i reszta combo i kill na 99 % jest twój, chyba, że goś ma qqs'a ale na niższym poziomie ludzie nie wiedza co to jest x d .

Opublikowano

Po tych wszystkich zmianach Malzahar będzie najlepszy, więc Ci go polecam. Szczególnie do junglii. 

- Spory dmg.

- Gdy w late, przeciwny adc nie ma qss (Tak jak w przypadku 60% graczy na low elo) malzaharem niszczysz każdego 1v1.

- Jego ult bardzo fajnie działa na tanków. (Skaluje się z % hp przeciwnika + % z ap).

- Można grać pod ap i ad.

- W jest w ch*j op.

- No i te "robaczki"

- Łatwo nim grać.

200.gif

'i ain't with the drama

u can meet my llama

Opublikowano

Malzahar, aktualnie najsilniejszy jungler imo :)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Nerf na malza i juz taki dobry nie bedzie a mi sie wydaje ze po prostu nie umiecie na niego grac i uwazacie ze jest taki op

ja bym wybral kennena

zbudujesz zhoyne i skaczesz w srodek tf dosc fajna postac nie jest nudny jak malzahar

zagralem malza trzy gry u kolegi i mowie taka nudna postac wole przegrywac a grac irelia

Opublikowano

Malzahar

+Może chodzić jungle

+Drake na 2 lvlu :)

+Duży dmg 

+Ulti zabija przeciwnego carry :)

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Ziggs jest ciekawy. Teraz zrobiono z niego typowego pushera, pasywka oraz W dają niesamowite możliwości jeśli chodzi o tą dziedzinę. Do tego ma bardzo silny poke i burst. Jedynym minusem może być to, że wszystko w jego zasobie umiejętności to skillshot'y, które trzeba trochę ogarnąć by przeciwnik wszystkiego nie uniknął.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...