Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto Steam

.iNSANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, dzisiaj po wlaczeniu steama nie moglem zalogowac sie do konta, po wejsciu na emaila zobaczylem jakas ruska wiadomosc od steama w której jest napisane ze jakis frajer zmienil mi email od konta. I teraz mam takie pytanie jak odzyskac konto i czy sie da bez hasla i emaila? Napisac do supportu i dodac jakies informacje? Jedyne co moge powiedziec o tym koncie to rzeczy takie jak: nicki ktore mialem, kiedy konto zalozylem, co kupilem na poczatku i ze wszystko bylo kupione przez PSC, ale bez zadnych CD-Keyow. + mniej wiecej ile sie czeka na odpowiedz od supportu steama?

Opublikowano

Poproszą Cię o kody z PSC i daty zakupów ewentualnie. Spróbuj napisać, myślę, że da radę odzyskać konto. A na odpowiedź czekasz do 2 tygodni, raz to trwa szybciej, a raz dłużej.

Opublikowano

Poproszą Cię o kody z PSC i daty zakupów ewentualnie. Spróbuj napisać, myślę, że da radę odzyskać konto. A na odpowiedź czekasz do 2 tygodni, raz to trwa szybciej, a raz dłużej.

Ostatnio steam szybciej odpisuje. Około 2 dni trzeba czekać i odpiszą. Mogą dłużej, i krócej, ale teraz szybciej odpisują.

A co do problemu:

Tworzysz nowe konto na supporcie, piszesz tam o całej zaistniałem sprawie, podajesz im:

- stary e-mail

- login

- stare hasło

- CD-KEY'e do gier

- Kody PSC jeżeli korzystałeś

- Informacje o przelewie

- E-mail'e od steam ( dokładnie zdjęcie) na którym widać, że np. doładowałeś konto, zalogowałeś się na nowym komputer, potwierdzenie kupna gry.

Opublikowano

Poproszą Cię o standardowy email, który był założony na początku z tym kontem oraz szczegółowe informacje dotyczące zakupu konta, czyli o kody PSC na Twoim koncie. 

Ew.  O pierwszy klucz gry, który był rejestrowany. 

W moim wypadku tylko kody PSC i email standardowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...