Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - pad ps4 na pc

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podłączyłem pada ps4 przez kabel i ds4 tool. Wszystko działa, tylko że mam poprzestawiane przyciski. Np. klikne x na padzie to on nie zatwierdza tylko cofa, wykrywa mi jako dwa pady, itp nie ogarniam, po prostu wszystko poprzestawiane na padzie. O co chodzi?

Opublikowano

Też mam pada od ps4.W fifie 16 mam tak samo ,ze wykrywa jako dwa pady.Probowalem roznych poradnikow i nic.Wiec nie uruchamiam go przez zaden program.Ustawiam w fifie klawisze.Nie dziala mi jedynie prawy analog.Zeby przejsc do przodu mam kolko a x cofam.

Opublikowano

Też mam pada od ps4.W fifie 16 mam tak samo ,ze wykrywa jako dwa pady.Probowalem roznych poradnikow i nic.Wiec nie uruchamiam go przez zaden program.Ustawiam w fifie klawisze.Nie dziala mi jedynie prawy analog.Zeby przejsc do przodu mam kolko a x cofam.

ok lecz ja dalej mam poprzestawiane sterowanie. Np kółko na padzie na ps4 to jest zatwierdzenie w fifie.. itp

Opublikowano

No i tego nie zmienisz.Chyba ,ze uda ci sie podlaczyc pada przez jakis program.Kolko zatwierdzasz ,krzyzyk cofasz.Myslalem ,ze sie nie przyzwyczaje ale po 2 dniach bylo normalnie.Sterowanie w meczu da sie ustawic normalnie tylko prawy analog nie dziala.

Opublikowano

No i tego nie zmienisz.Chyba ,ze uda ci sie podlaczyc pada przez jakis program.Kolko zatwierdzasz ,krzyzyk cofasz.Myslalem ,ze sie nie przyzwyczaje ale po 2 dniach bylo normalnie.Sterowanie w meczu da sie ustawic normalnie tylko prawy analog nie dziala.

Wszystko jest poprzestawiane. Lewy analog nie może czasami przeskoczyć tam gdzie chce, albo za szybko zmienia zakładki itp. Nie da sie tak grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...