Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w zaludnionych miejscach

slawek172811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam następujący pc: 

Procesor : Intel ® Pentium ® CPU J2900  4x 2.41GHz

Karta graficzna : AMD Radeon HD 7000 sersies

Ram : 4gb

Oraz gdy expie i gdy jest duzo mobów mam lagi. w miescie handlowym także. niemam pojęcia w czym problem tym bardziej ze w cs:go mam po 80-110 FPS.

Opublikowano

Kiedyś miałem podobny problem na Laneris S2. Był to bodajże loch pająków v2 i jakaś mapka na wyższy lvl. Pobiłem 5 min (bota ustawiłem) i lagi w piździet. Więc nie koniecznie wina komputera.

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Zobacz czy pakietow nie tracisz.

Ktos siedzi na sieci jeszcze? (wifi itd)

Opublikowano

To jest Metin to nie jest zależne przy dobrym sprzęcie, czasami nie miewam lagów a czasami są, spowodowane jest to jak masz zasięg widzenia i naglę kogoś załapiesz że biegnie w twoją stronę, albo tak samo laguje jak ktoś zaloguje się obok Ciebie bo wczytuje ci momentalnie postać, która pojawia się obok Ciebie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To nie są lagi ...

@Edit

Prawdopodobnie za malo fps :D. Wylacz niepotrzebne procesy obciazajace komputer podczas gry w metina.
W configu wylacz Cienie, mgłe TNL daj na CPU.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Spadki FPS'owe. Ta gra ma to do siebie, że laguje w zaludnionych miejscach, na zadymach czy też wyłącza się sama ;)

Uroki metin2. Wyłącz wszystkie zbędne procesy i graj tylko w Metina. Powinno się poprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...