Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio pooglądałem sobie u kogoś overwatch w sensie to co się łapie cheaterów. Niby nic podniecającego, ale fajnie by czasami sobie pooglądać. I teraz pytanie- tylko do kogoś kto wie na 100% bo takie info z neta to ja też znam. Jakie są dokładne wymagania żeby to odblokować? Wszyscy piszą że 150win, gold 1+ no i jeszcze to ostatnie gdzie nikt nie może się zdecydować- czyli przegrane godziny. Jedni piszą że godziny wg. się nie liczą, inni że trzeba mieć 300 inni piszą że 350, inni 400 inni 500 a znowu niektórzy że mają 2k przegrane a dalej nie mają odblokowanego. Wie ktoś jak to dokładnie jest? 

Opublikowano

ja mialem DMG, ok 700h i nie mialem 150 winow, kiedy mialem 151 to nagle sie pojawil ;P

Opublikowano

To jest tylko limit, po którym możesz (a nie musisz) otrzymać możliwość dokonywania overwatchy. Zazwyczaj odblokowuje się to po jeszcze paru wygranych meczach.

Opublikowano

Ja Miałem 450 Godzin i 150 Win i mogłem

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...