Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z typiarką, co robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj się dowiedziałem, że jedzie z kolegami na impreze.......

friendzoned

Opublikowano

Tak jestem facetem

zakładając takie tematy negujesz to stwierdzenie ;]]]

Opublikowano

Może to nie jest twoja miłość życia.

Albo walnij ją łopatą w łeb , wtedy będzie musiałaby się zgodzić.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

O matko, ludzie, ludzie.. Kiedyś nie było internetowych porad i facet się starał a jak widział, że nic to do nie dawało to odpuszczał. Teraz faceci nie potrafią sobie poradzić z wybraniem miejsca na randkę. Straszne! 

Autorze, fajnie się wam gadało ale widać z jej strony nie ma chemii i nic z tego nie będzie. Gdyby było inaczej to by się z Tobą chciała spotkać. Tak jak .happi. powiedział, friendzone. Odpuść sobie. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

O matko, ludzie, ludzie.. Kiedyś nie było internetowych porad i facet się starał a jak widział, że nic to do nie dawało to odpuszczał. Teraz faceci nie potrafią sobie poradzić z wybraniem miejsca na randkę. Straszne! 

Autorze, fajnie się wam gadało ale widać z jej strony nie ma chemii i nic z tego nie będzie. Gdyby było inaczej to by się z Tobą chciała spotkać. Tak jak .happi. powiedział, friendzone. Odpuść sobie. 

?

Przecież ona odpisała, że jak w niedziele nie będzie miała planów a raczej nie będzie miała bo Ją znam to się spotkamy więc o co Ci chodzi teraz?

Nie, że fajnie nam się gadało ale dalej nam się fajnie gada bo dalej się z nią trzymam i nie wiem po czym wnioskujesz, że już się z nią nie zadaję skoro napisales, że fajnie nam się "gadało"(czas przeszły)

Myślicie, że może być tak, że po prostu trzyma mnie w niecierpliwości? K***a sam już nie wiem co mam o tym myśleć :v

Opublikowano

Sam wspomniałeś, że była w dołku więc coś mi się zdaje, że szukała sobie tylko kogoś do pocieszenia. Smuteq przeszedł to i Ciebie powoli odstawia. No bo gdyby czuła coś teges to albo by zaprosiła Cb na tą imprezkę albo z niej zrezygnowała. Nie chcę Cie martwić ale dla mnie to śmierdzi przelotną znajomością ;p Ewentualnie pozostaje jeszcze całkowicie szczera rozmowa z nią co ona zamierza. Innego wyjścia z tej sytuacji nie widzę.

Cyrk.png

Opublikowano

Sam wspomniałeś, że była w dołku więc coś mi się zdaje, że szukała sobie tylko kogoś do pocieszenia. Smuteq przeszedł to i Ciebie powoli odstawia. No bo gdyby czuła coś teges to albo by zaprosiła Cb na tą imprezkę albo z niej zrezygnowała. Nie chcę Cie martwić ale dla mnie to śmierdzi przelotną znajomością ;p Ewentualnie pozostaje jeszcze całkowicie szczera rozmowa z nią co ona zamierza. Innego wyjścia z tej sytuacji nie widzę.

Takiej odpowiedzi oczekiwałem, widać, że są jeszcze na tym forum normalne osoby które potrafią odpowiedzieć normalnie :)

Masz rację, zaprosiłaby ale jednak tego nie zrobiła.. ale dobrze powiedziane, k***a takiej odpowiedzi właśnie oczekiwałem

Niech się wypowiedzą jeszcze z 2-3 osoby.

Ja myślę że po prostu ma cię za przyjaciela, nie traktuje cię na poważnie :D

Myślę tak samo właśnie..

Opublikowano

Ma Cie za dobrego przyjaciela, z którym może porozmawiać i który ją pocieszy po dołku, #Friendzoned xD Nie rób sobie nadziei.

Opublikowano

A jeszcze w kwestii dlaczego ją ciągnie do tamtego mimo, że się nią tylko bawi a Cb traktuje tylko jako friend

Niestety drogie panie ale Was się nie da do końca zrozumieć ;*

Cyrk.png

Opublikowano

Jak jest tak jak napisałeś to na twoim miejscu nie robił bym sobie żadnych nadziei, widać że nie chce z tobą być a jedyne znaki jakie ci daje to te że wyjebane ma w ciebie czy odpiszesz czy nie, jeżeli woli jechać sobie ze swoim byłym który jedynie ją przeruchał i zostawił (tak interpretuje twoje "zabawił się nią") to niech leci do niego i tyle, kobiet jest dużo na tym świecie jak nie ta to inną sobie znajdziesz, proste. 

Opublikowano

Te pytanie wygląd jak by ktoś skopiował z kafeteria lub samosia xD

Wczoraj poprosilem Ją o spotkanie w niedziele, napisalem, że CHCE SPEDZIC Z TOBA CZAS, WE DWOJE

napisala, ze jak nie bedzie nic miala w planach to okej ale spodziewalem sie bardziej jakiejś odpowiedzi no... innej, w sensie "Z wielką chęcią :D", napisała to tak jakby miała w dupie to spotkanie(randkę :v) i nie wiem czy się wykręcić z tym spotkaniem, ze to już nie ma sensu(w sensie ze spotyka sie z tym swoim i jezdzi na imprezy z kolegami) czy jednak czekac na jej odpowiedz? sam nie wiem..

Ona ma najprawdopodobniej tą randkę w dupie.

Ona po protu uważa cię za przyjaciela.

Friendzone.png

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Czego nie rozumiesz? przecież sytuacja jest oczywista, wystarczy trochę pomyśleć. Jak dla mnie to wygląda tak:

Znalazła sobie kolegę, który ją pocieszył gdy tego potrzebowała, ale w sumie jak widać jest raczej tępą dzidą więc nie przeszkadza jej dalej zadawać się z kimś, kto sprawił jej ból. Nawet jeśli jedzie z jakimiś kolegami a nie z nim bo on jest tylko kierowcą to samo to, że nie przeszkadza jej jego obecność to już zły znak. Po za tym skoro woli jechać na imprezę zamiast spróbować spędzić z tobą więcej czasu i Cię poznać + mówi, że spotka się z Tobą łaskawie jeśli będzie miała czas to widocznie nie jesteś takim ciekawym partnerem dla niej za jakiego się uważałeś. 

Zresztą w ogóle takie sprawy to powinieneś sam rozwiązywać w sposób jaki uważasz za słuszny, posłużenie się jakimś gotowym schematem czy stereotypem który ktoś ci podsunie jest bez sensu bo każdy człowiek jest inny. Jak dla mnie to jeśli bardzo Ci zależy powinieneś po prostu do niej napisać czy tam powiedzieć, że nie podoba Ci się, że jedzie z facetem, który ją wcześniej wykorzystał + chciałbyś z nią spędzić więcej czasu i tyle. Chociaż nie zdziw się jeśli dostaniesz negatywną odpowiedź bo z tego co widzę to raczej ma Cię w dupie.

Opublikowano

Była w dołku, wysłużyła się tobą a teraz znowu gna ją do starego chłopaka i znowu będzie dołek i tak w kółko i w kółko aż najgorzej wyjdziesz na tym ty. Olej to chłopie bo nic z tego sensownego nie będzie a ty co najwyżej wpakujesz się w jedno wielkie niepotrzebne Ci gówno :)

Najgorsze jest okłamywać samego siebie mając nadzieję ;) 

My Ci jej nie dajemy bo mówimy jak jest i jak już chcesz usłyszeć opinię to nie kwestionuj a przyjmij nasze kom do serduszka :)

Chloroform i zza krzaków bierzesz ją i już jest Twoja. 

Niby za co to zraportowali? :D Dobre porady chłopak daje xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...