Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta

Haylash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio postanowiłem wrócić do Lola ale stare konto sprzedałem gdy rok temu przestałem grać. Nie mam czasu i nie chce mi się levelowac nowego acc, więc moje pytanie to gdzie mogę najbezpieczniej kupić nowe konto z 30 lvl, unranked, nie wybocone, które nie dostanie bana od razu po pierwszej grze?

Opublikowano

Nigdzie nie będziesz miał takiej gwarancji skoro handel kontami jest zabroniony. U nas masz giełdę MPC, a z reszty to allegro, eBay.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Mogę ci doradzić jedno.

Nie kupuj nigdy ale to przenigdy kont których jest dużo.

Chodzi mi dokładnie że np jest oferta : KONTA LEAGUEOFLEGENDS 30 LVL +2000 IP 

I że ich jest np z 100 Left

Bo ktoś jak sprzedaje konta których ma z 100+ w ofercie na Allegro + ebayu to jest tak na 90% bocone konta

Warto kupić konto jedno które już stoi z pare lat, ale potrzeba do tego więcej $$

Ale za to masz pewność że na 90% nie było one bocone :)

Pozdrawiam

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

A co ze specjalnymi, dedykowanym stronami, które zajmują się sprzedażą kont smurf? Po przejrzeniu FAQ kilku takich sklepów podobno zapewniają nie wybocone konta lub w przypadku bana nowe konto. Dodatkowo szukam sklepu w którym dostepna jest płatność PSC. Może ma ktoś doświadczenie z tego typu witrynami

Opublikowano

Ja kupiłem 30 lvl unranked z iles tam k ip juz nei pamietma dokładnie za 14 euro email nie był ustawiony wszystko sobie potem zmieniłem, także polecam takie serwisy ale na niektórych jest mało na eune/euw najwiecej jest na NA

Opublikowano

Ja kupiłem 30 lvl unranked z iles tam k ip juz nei pamietma dokładnie za 14 euro email nie był ustawiony wszystko sobie potem zmieniłem, także polecam takie serwisy ale na niektórych jest mało na eune/euw najwiecej jest na NA

A była możliwość zapłaty PSC? Jak tak to czy mógłbyś podesłać linka? Z góry dzięki

Opublikowano

A była możliwość zapłaty PSC? Jak tak to czy mógłbyś podesłać linka? Z góry dzięki

Kupiłem to konto rok temu przez paypalka

Opublikowano

Nic nie kupuj zagraj sobie od nowa na spokojnie,

dlaczego ? a no dlatego że każde konto można odzyskać poprzez wypełnienie odpowiedniego formularzu który przesyła ci pracownik riot gdy chcesz zaczerpnąć pomocy z supporty, nigdy nie masz gwarancji że osoba która sprzedaję ci konto, nie będzie chciała go odzyskać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...