Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gralibyście na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralibyście na starym dobrym survival+działki, takim jak na beta_1.7.3 tzn. z tartakiem, kopalniami, minigamesami i sklepem?

Planuje też dodać wiele robionych przeze mnie pluginów, np. loterię, czy system pobierania opłat za wykopane przedmioty w tartaku i kopalni (kopanie poza nimi jest darmowe) i wiele innych.

Oczywiście byłyby na nim też klasyczne pluginy na prace, czy sklep, itd.

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Troszke malo zrozumiale napisane

Jesli chcesz wrocic do starych dobrych czasow to chetnie bym pograł na takim trybie. Malo jest takich serwerow

A cos w rpodzaju pracy to plus :)

Opublikowano

Moim zdaniem, takie serwery wyszły już z mody.

Jednak jeżeli dobrze byś wszystko połączył i wyglądało by to naprawdę fajnie, przypomniały by się stare czasy :D

Opublikowano

­Hmm..

Taki freebuild. ;P
Działki, kopalnie, tartaki.. Ja kiedyś na takim serwerze grałem :) I to jeszcze serwer bez droopuu, hmm ;P
To było kiedyś coś, jak zaczynało się swoją przygodę z minecraftem na takim serwerze. :)
Nawet pisać wtedy nie umiałem :P

Opublikowano

Stare, dobre, miłe czasy na easycraft... jakoś tak ( poprzednik jasmc.pl ). Pierwsza gra Multi-Player. Jeżeli by się grało tak dobrze lub trochę słabiej niż tam mi się grało to po prostu bajka.

P.s. Dzięki za przypomnienie fajnych czasów MC ;).

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...