Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy kupić dodatek?

Lisowsky✌

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze!

Diablo 3 przeszedłem w parę dni po premierze i teraz zastanawiam się nad ponownym przejściem Diablo 3, jednak nie wiem czy dodatek wprowadza coś nowego do gry poza kolejnym aktem i klasą, innym mi słowem czy dodatek warto mieć od samego początku bo jakoś wpływa na rozgrywkę? Dodatkowo jeśli ktoś mógłby mi wymienić co Blizzard wprowadził nowego przez te 3 lata to był bym wdzięczny.

Opublikowano

Bez dodatku gra nie ma większego sensu. Nie chodzi tutaj o Krzyżowca czy Akt V, ale o Tryb Przygodowy. To w niego gra 99% osób - robi Rify, GRify, farmi zlecenia itp. Poczytaj sobie o nim ;)

Opublikowano

Kup dodatek, jeśli gra Ci się podoba. Imo bez dodatku D3 jest nudne, powiedziałbym nawet że to taka wersja demo. 

Opublikowano

Kupiłem Diablo (bez dodatku) dzisiaj i zdążyłem dojść do prawie, że końca aktu 2 i mam już 39 lvl co jest dla mnie dość dużym zdziwieniem bo 3 lata temu grę kończyłem (tzn. po raz pierwszy pokonałem Diablo) na lvl ok. 32. Skąd taka zmiana? A odnośnie tego trybu z dodatku to rozumiem że mogę w niego grać na aktualnej postaci bez konieczności tworzenia nowej?

Opublikowano

Dodatek dostaje tryb przygodowy, w który gra 99% społeczności. 70 poziom oraz zestawy klasowe na ten właśnie poziom. Gra bez niego nie ma większego sensu.

W RoSa grasz nie dla poziomu, a dla wymaksowania postaci, tj. ekwipunek oraz paragony. Robisz z kumplami lub sam rifty/grifty.

> Diablo III
> Diablo III Reaper of Souls

Dwie różne gry.

Jak chcesz, możemy razem na dodatku pograć.

Opublikowano

btw, jeśli ktoś jest zagorzałym farmerem w D3 to pw, zamierzam powrócić do gry.

Dotychczas moja gra opierała się na fabule, troszkę pograłem na zeszłym sezonie.

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Okey, dzięki wszystkim za odpowiedź. W środę pojadę po dodatek, a do tego czasu przejdę grę. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...