Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem Athesa

Didu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dobrego tygodnia mam problem z Clientem Athes, otóż podczas logowania się, wybierania postaci i wczytywania do gry mam ogromne lagi i ten cały proces schodzi wieki (wcześniej 10 sekund mniej więcej). W grze jest to samo, ogromne lagi.

Próbowałem wszystkich rzeczy, 6 razy robiłem format, bo myślałem, że to wina systemu (miałem 7,8,8.1, 10 i wróciłem 2 razy na któryś z tych systemów, ale już nie pamiętam), wyłączyłem zaporę, permanentnie wyłączyłem Windows Defender, wyłączyłem antywirusa wcześniej dodając folder Athes do wyjątków. Aktualizowałem HackShield'a (Po dodaniu go przez administrację Athes zaczęły się u mnie problemy, nigdy nie czitowałem, serio). Obecnie posiadam Windows 10 Pro 64 bity w pełni aktywowany. Sterowniki wszystkie zaktualizowane.

Podczas gry(a raczej próby :P) w pliku sysser.txt pojawiają się błędy typu: post-720590-0-36620000-1463173511_thumb.jpg

post-720590-0-70504300-1463173958_thumb.jpg

Nie piszcie, żebym znowu formatował, wyłączał antywirusa czy cokolwiek innego bo to już nie ma sensu, sprawdzałem to X razy.

Dzięki za pomoc z góry :)

p.s DZIEJE SIĘ TO TYLKO NA CLIENCIE ATHES.

Opublikowano

Ich client jest najsłabiej zoptymalizowanym w całym tym gównie prywatnych serwerów.

Już od inv s1 były różne błędy np z piętrem ripera gdzie fpsy schodziły do 3... Przy 1 mobie.

Opublikowano

Tylko, że ten problem zaczął się dopiero jak wprowadzili HackShielda...

Opublikowano

Problem został rozwiązany, usunąłem pare plików z folderu Hackshielda na chybił trafił i pozbylem się lagow. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...