Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick z meczu wpływa na rangę ?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaliczy tobie nawet po wyrzuceniu :) Np jak wygrywałeś 10/0 to dostajesz więcej expa niż kick z 10/1 wiesz mam nadzieję o co mi chodzi kolego ;)

Opublikowano

śmieszne jest to że że mam 2 mecze rozegrane na 10 i te 2były wygrane,1 mecz to mnie wyrzuciły dzieci pomax 12 lat sądzac po głosie to nawet nie podstawówka,i jeszcze polacy -_- lecial jeden za drugim we 4 w jedno miejsce i typ od przeciwnikoów jeden sam zabijał 3/4 przez 8 rund więc ich tak zwyzywałem że mnie wyrzucili,wole byc wyrzucon niz z polskimi kidami grać tkie realia,a drugki kick był podkoniec gry 2 polaków mnie wywaliło za brak info ,bo im od początku nie pasowało że miałem range dużo niższa niż oni :P

pytanie jest  czy te 2 kicki wpłyną na moją końcową rangę po 10 meczach? bo teraz nadal mi pisze że mam rozegrać jeszcze 8 ?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Miej wyjebane. Skupiaj się na grze i tyle. Będziesz dobry to awans wpadnie i tyle, nic więcej. Jak grasz jak lepsza ranga to ją dostaniesz nawet jak cię kickną parę razy z chujowymi statami.

Opublikowano

a ze skinami jak jest? tylko z tych skrzynek jak właduję zł to sie da czy jeszcze jakoś inaczej? da się zdobyć :P ?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

W każdym tygodniu za wbicie lvla dostajesz losowego skina (reset dropu jest w środę, np. wbijesz lvl we wtorek, potem w czwartek to dostaniesz 2 skiny, ale jak wbijesz w czwartek, a potem we wtorek to 1 skin, bo reset jest w środę). Zwykle są to skiny za 0,03€, raz na rok poleci jakiś droższy. Jak masz operację to masz całkiem niezłą szansę na drop skina za kilka €, nawet na awp meduzę, czy tam dlore, tylko szansa na to to jakieś 0,000(tyle zer ile liczba pi ma cyfr po przecinku)0001337%.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...