Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG G2 - komunikat o przekierowywaniu połączeń.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam LG G2 i przy każdym wykonywanym przeze mnie połączeniu pojawia się komunikat "przekierowanie połączeń jest aktywne". Da się to jakoś wyłączyć?Dodam że w systemie mam tę opcję wyłączoną , ten problem także nie jest od strony operatora heyah , ponieważ po wpisaniu kodu który pokazuje czy przekierowywanie połączeń jest aktywne , pokazuje że nie jest...

Proszę o pomoc.

Opublikowano

A w czym widzisz problem że  masz załączone ? Przeszkadza w czymś czy co ? 

Wyłącz usługę na stronie będziesz widział komunikat  "przekierowanie połączeń nie jest aktywne", masz serwis operatora w razie problemów sam sobie dzwoń.

Zwykle jest to związane z usługami callid  "Kto dzwonił" albo  "Kto dzwoni" i z identyfikacjami numeru.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W tym widzę problem że nie mogę wykonywać żadnego połączenia , a wszedzie pisze że mam wyłączone te dziadostwo ;d... , I nie jest to od strony operatora ponieważ wkładam różnego typu karty sim i we wszystkich ten sam problem.

Opublikowano

Dlatego niektórych usług się nie wyłącza w telefonie bo przestaje działać karta sim , prawidłowo powinny być wszystkie przekierowania i identyfikacje WŁĄCZONE domyślnie. np wyłączenie identyfikacji numeru uwala całkiem połączenia i czasami rejestracje kart sim

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...