Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usługi Google Play - problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z funkcjami usług google play. Nie ładuje się sklep play (jakby nie było Internetu, a w innych aplikacjach działa), dymki czatu z messengera się nie pojawiają, a aplikacja tinder wywala błąd o braku dostępu do usług google play. Mój telefon to huawei p8 lite, proszę o pomoc.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kopiuję z mojej strony:

"Tak, problematyczna może być właśnie ta aplikacja, która najbardziej potrzebuje aktualizacji gdy ty chcesz zainstalować nowy program na kończącej się pamięci urządzenia. Nie istnieje ona jednak tylko po to, by psuć humor użytkowników Androida, lecz odpowiada za wiele ważnych funkcji systemowych aplikacji. Rozwiązaniem problemu może być wyczyszczenie pamięci cache i danych – oto jak to zrobić.

Przejdź do następującej lokalizacji – Ustawienia > Aplikacje > Usługi Google Play > Pamięć i wybierz opcję „Wyczyść pamięć podręczną„, a w ostateczności „Wyczyść dane (zarządzaj pamięcią)„."

Sprawdź sobie także inne metody: https://androidbeztajemnic.com/2016/05/11/poradnik-8-sklep-google-play-nie-dziala-oto-jak-go-naprawic/

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...