Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Użytkownicy na mpcforum w dziale LoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka 

Gdzie mógłbym się popytać o użytkowników którzy są aktywni głównie w tym dziale ? 

Tutaj czy jest jakiś specjalny dział do tego ? :0

Opublikowano

Siemka 

Gdzie mógłbym się popytać o użytkowników którzy są aktywni głównie w tym dziale ? 

Większość "aktywnych" to przemądrzałe gówna, więc nie wiem po co chcesz takowych szukać. Wchodź na profile i sprawdzaj kto ma tutaj dużo postów.

Opublikowano

Siemka 

Większość "aktywnych" to przemądrzałe gówna, więc nie wiem po co chcesz takowych szukać. Wchodź na profile i sprawdzaj kto ma tutaj dużo postów.

Ilość postów ma świadczyć o wiedzy?

Opublikowano

Siemka 

Ilość postów ma świadczyć o wiedzy?

Nie, ale 3/4 uważa się za specjalistów w każdej dziedzinie mimo, że na profilach mają np. silverki. Tyle w temacie =)

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej.

Sporo odpowiadających po prostu nie ma pojęcia o grze, z dupy wymyślają byle jakie odpowiedzi, pokazują jacy są doświadczeni z grą, a w rzeczywistości niestety denny bronze/silver.

Opublikowano

Ranga też nie świadczy mocno o umiejętnościach. Mam 3 znajomych. 1 B3 tak jak ja, 2 S5, 3 S1. Tych 2 pierwszych na luzie rozwalam 1 vs 1 10/0 a z tym trzecim najczęściej jest remis. Dużo razy miałem taką sytuację że sam miałem przykładowo 7/2 a cała reszta teamu 1/5 itp. Dużo zależy od drużyny.

Opublikowano

Wejdź, sprawdź, poczytaj, a trafisz na niejednego specjalistę od wszystkiego... nawet od budowania megazordów... przypatrz się tym którzy nie tlylko się wymądrzają ale również zadają pytania.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Ranga też nie świadczy mocno o umiejętnościach. Mam 3 znajomych. 1 B3 tak jak ja, 2 S5, 3 S1. Tych 2 pierwszych na luzie rozwalam 1 vs 1 10/0 a z tym trzecim najczęściej jest remis. Dużo razy miałem taką sytuację że sam miałem przykładowo 7/2 a cała reszta teamu 1/5 itp. Dużo zależy od drużyny.

no k***a z*******y jestes

elo jak tam rzycie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...