Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do B&S

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Opłaca się wrócić do tej gry? Grałem od samego startu nabiłem 45lvl itp., ale jakoś mi się znudziło...Słyszałem, że sporo osób doszło, czy to prawda?Są jakieś zauważalne zmiany? I ostatnie pytanie jaka teraz klasa ''wymiata'' w pvp, bo pamiętam, że summoner był prooo  :D 

Z góry dzięki za odpowiedzi :D

Opublikowano

Sporo osób doszło? Nie znajdziesz nawet polskiej gildii, która w miarę dobrze prosperuje. Gra upada przez spalone serwery. Zapowiadała się ciekawie, wyszło jak wyszło, serwery to proch, a ludzie nie chcą tak grać, dużo osób wróciło do TERY i Aiona, spróbuj tamtych, osobiście w dwa mi się grało bardzo dobrze, TERĘ polecam baardzo zwłaszcza, że na NA zaraz wychodzi nowy patch a tym samym latające wierzchowce, nowa klasa, dungi itd :)

Opublikowano

Sporo osób doszło? Nie znajdziesz nawet polskiej gildii, która w miarę dobrze prosperuje. Gra upada przez spalone serwery. Zapowiadała się ciekawie, wyszło jak wyszło, serwery to proch, a ludzie nie chcą tak grać, dużo osób wróciło do TERY i Aiona, spróbuj tamtych, osobiście w dwa mi się grało bardzo dobrze, TERĘ polecam baardzo zwłaszcza, że na NA zaraz wychodzi nowy patch a tym samym latające wierzchowce, nowa klasa, dungi itd :)

Trzeba dodać że twórcy kochają EU i robią aktualizacje/naprawy w południe kiedy ludzie wracają ze szkoły/pracy.

Zepsuli gre także tym że nie walczyli zbytnio z botami oraz balansem...

Opublikowano

Trzeba dodać że twórcy kochają EU i robią aktualizacje/naprawy w południe kiedy ludzie wracają ze szkoły/pracy.

Zepsuli gre także tym że nie walczyli zbytnio z botami oraz balansem...

Dokładnie, zapomniałem o tym powiedzieć. Wszędzie boty, na każdej grupie jest po 92342742 zdjęć gdzie są botki w szeregach ( zazwyczaj destro ), a patche są około godziny 15-19 coś takiego, brawo NCSoft. O balansie nie wspomnę, bo przecież typowe jest granie na Scummonerów, którzy zabiją cię w 4 sekundy, bo złapią w 8-sekundowego sneara :) 

Opublikowano

Mniejsza o balans, boty, ilość graczy i te przerwy w środku dnia. Najgorsze są lagi i jak widać po kilku miesiącach, nie zamierzają z tym nic zrobić. Nie warto marnować na to czasu, a ncsoft obudzi jak już będzie za późno.

Opublikowano

Nie ma Polskich gildii? Po co się chłopie wypowiadasz jak nie wiesz, Windrest ma jakieś 20 polskich gildii po 20 - 30 osób. Ja mogę ci polecić tą grę, bo moim zdaniem produkcja jest fajna a 1 czerwca mają coś zrobić z serwerami i lagami bo wchodzi nowy patch.

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedzi :D

A czm mam pobrać TERE NA, a nie EU ?  I mógł by ktoś podać główną stronę do pobrania NA?

http://tera.enmasse.com/ Tu masz linka bezpośrednio do NA. Jedyny minus jest taki, że jako europejczycy gramy ~150 pingu, lecz nie przeszkadza to AŻ tak bardzo. Ogólnie to nie ma po co grać na EU, bo Failforge. Zobacz sobie na MPC dział o TERZE i tam masz wszystko opisane. Gra genialna i na pewno nie znudzi ci się po tygodniu.

Opublikowano

Czemu gadacie takie bzdury o polskich gildiach? Jest wiele polskich gildii i  tłumaczę to już w setnym temacie... że są, ale  W CZERWONYCH, A NIE W NIEBIESKICH, ponieważ 80% to teraz CZERWONI... i tak, jeśli chce ci się grać i masz ochotę to graj, na pewno znajdziesz ludzi z którymi będziesz chciał grać tym bardziej polaków.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...