Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship skiny - kiedy je można będzie kupić?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na finały Mistrzostw Świata z tego co wiem ^^  Ale mogę się mylić, ale czy można kupić skiny z poprzednich sezonów tego nie wiem

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

mam riven z hextech xD z czego wiem bardzo mega drogi skin rzadki itp tak samo jest chyba z treshem wiec chyba go nie kupisz juz za rp jedynie hexte :)

Opublikowano

mam riven z hextech xD z czego wiem bardzo mega drogi skin rzadki itp tak samo jest chyba z treshem wiec chyba go nie kupisz juz za rp jedynie hexte :)

Riven nie da się wydropić :) 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Zle napisalem moj blad chodzilo o skrzynki z nich da sie dropnac rivenke ;)

Nie?Nie da się?Wyjdź i przestań bzdury pisać.

Opublikowano

Championship riven nie jest dostępna w skrzyniach hextech

Champ riven już nie zdobędziesz, chyba że kupisz konto. Wszystkie kody jakie możnabyło zdobyć dawno temu na eventach zostały usunięte przez riot.

Z tego co wiem Championship Thresha da się, tak samo jak Kalistę ze skrzynek.

Riot w odpowiedzi na pytanie z forum

"You are able to get most of legacy skins from Hextech Chests, but there are couple that you can't, and one of them is Championship Riven."

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Championship skiny zawsze były udostępniane na czas, gdy trwają MŚ. Prawdopodobnie też tak będzie w tym roku. Nie ma na ten moment informacji odnośnie ilości skinów, dokładnej daty, ale zapewne będzie to przełom października/listopada. Mistrzowska Riven nie jest do zdobycia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Championship riven nie da się dropnąć, aczkolwiek po którymś patchu był bug i było to możliwe, a tak to championshipy są dostępne podczas mistrzostw świata bez Riven, ona jest za dobre wytypowanie wszystkich meczy.

Opublikowano

Wszystkie z tego co czytałem championship skiny są dostępne żeby je wydropić prócz właśnie tej Riven

To samo tyczy się że nie można wydropić RIOT Singeda , bądź Black Alistar, Pax skiny i takie pierdółki 

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...