Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w tradowaniu

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję pomocy. Mam do wytradowania kilka skinów o łącznej wartości około 116 euro, najchętniej chciałbym za to jakąś kosę. Chcę zrobić 8:1, i tutaj pojawia się moje pytanie - jaki nóż, którym będę mógł potem tradować w górę mogę wymienić za te skiny?

B8wwajS.png

Z góry dzięki za pomoc, nie nadaje się chyba do wyceny, więc piszę tutaj ^^

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

weź jakis nóż ktory jest w tej cenie i ktory jest najczesciej uzywany. W tej cenie to moze jakis M9 ew. bagnecik jakiś. nie bierz gutów factory new itp bo nikt tego nie lubi. Dopiero wtedy myśl nad dalszym tredowaniem

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

weź jakis nóż ktory jest w tej cenie i ktory jest najczesciej uzywany. W tej cenie to moze jakis M9 ew. bagnecik jakiś. nie bierz gutów factory new itp bo nikt tego nie lubi. Dopiero wtedy myśl nad dalszym tredowaniem

Łatwo powiedzieć. Z tego co wiem, to im więcej skinów ktoś oferuje, tym większy overpay musi zrobić na lounge.  Nie wiem właśnie na co jestem w stanie wymienić te skiny, próby wymienienia ich na Bayoneta Crimson Web BS idą marnie bardzo.

poprawka.png

Opublikowano

No ta, 1:8 oferujesz, jeżeli twoje skiny są warte 116, to kosa powinna być warta około 110 euro. Co do trade'owania to jest to bardzo długi i ciężki proces i nie jest już to tak opłacalne jak np. 2 lata temu, jak już to betowanie 

Opublikowano

Opchnij to na Opskins i kup tam kosę . Bardzo opłacalne. A jak już to napisz post na reddicie ,że wymieniasz się , w obecnych czasach tylko na redicie się wymienia jeżeli nie chcesz tracić.

Opublikowano

Wpłać na doubla, zrób 160 i wypląć karambit rust coat :) Taka mała propozycja ode mnie, sam tym karambitem dorobiłem się skinów, co do trejdowania jeśli nie chcesz, to tak jak pan wyżej napisał, trzymaj się!

Opublikowano

Wpłać na doubla, zrób 160 i wypląć karambit rust coat :) Taka mała propozycja ode mnie, sam tym karambitem dorobiłem się skinów, co do trejdowania jeśli nie chcesz, to tak jak pan wyżej napisał, trzymaj się!

Double jest zbyt ryzykowny, nie ma zapewnionej metody żeby nie stracić. Musiałbym Martingalem bardzo małymi sumkami, a nie za bardzo mi sie chce :D

poprawka.png

Opublikowano

Ziomek skoro pytasz się ludzi jakim nożem się tradować, zamiast troche pomyśleć to lepiej sobie odpuść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...