Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Q&A dla wsparcia Special Force.

Smoguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zadać kilka pytań Supportowi gry w imieniu społeczności, która powiela je bardzo często.

Q: Dlaczego błędy nie są naprawiane?

A: Ostatnia aktualizacja, która zawierała kilka-kilkanaście naprawionych błędów miała miejsce dokładnie 28.04.2016. Poprzedzało ją wiele innych aktualizacji z naprawianymi błędami gry a najbliższa Majowa aktualizacja przyniesie kolejną serię poprawek.

Q: W EU pracują jacyś deweloperzy gry?

A: My (czyli Gameforge 4D GmbH) jesteśmy wydawcą gry a nie jej twórcą. Twórcy gry to Koreańskie studio Dragonfly Games, którzy zajmują się tworzeniem i aktualizowaniem zarówno wersji Europejskiej, jak i wersji azjatyckich. Oznacza to, że nie zajmujemy się tworzeniem gry S.K.I.L.L. a jedynie jej publikacją. 

Q: Skoro w EU nie pracują żadni deweloperzy gry, to dlaczego nie zgłaszacie błędów do Dragonfly?

A:  Każde zgłoszenie jest analizowane przez nasz zespół testerów (QA) i w wypadku potwierdzenia występowania błędu odpowiednie informacje są przekazywane do twórców gry. Mogę zagwarantować, że każda usterka która została do nas zgłoszona albo wykryta przez nasz zespół, jest w rękach twórców gry.

Q: Dlaczego system anti-cheat nie jest aktualizowany?

A: System XIGNCODE jest aktualizowany przez nas nawet kilka razy w tygodniu, przykładowo tak wyglądała częstotliwość aktualizacji w Lutym: 29.02, 25.02, 23.02, 19.02, 16.02, 11.02, 05.02, 02.02. Uprzedzając pytanie - tak, zdajemy sobie sprawę z stron z płatnymi wspomagaczami i każda z publicznie dostępnych stron jest przez nas monitorowana i blokowana z każdą aktualizacją. Niestety, samo wykrycie narzędzia nie oznacza jego stała blokadę. Twórcy nielegalnego oprogramowania również aktualizują swoje programy, więc sprowadza się to do nieustannej walki na aktualizację, którą jak najbardziej będziemy kontynuować. Dodatkowo pracujemy również nad ulepszeniem samego systemu zabezpieczeń co w przyszłości powinno pomóc nam znacznie zredukować liczbę oszukujących graczy.  

Q: Wprowadzacie nowe tryby, bronie (tylko premium, dlaczego?)

A: Ostatnie aktualizacje co prawda wprowadziły sporo nowych kapsuł i tryb Zombie dostępny dla hostów VIP ale jak widać po historii aktualizacji, wszystkie nowe bronie czy mapy/tryby zawsze zostają udostępnione dla wszystkich graczy po upływie kilku tygodni. Jest to forma podziękowania dla graczy VIP którzy wspierają nas i grę, pozwalając na rozwój gry i dodawanie regularnych dodatków. Dodatkowo każdy gracz może dołączyć do lobby VIP, co osobiście uważam za bardzo uczciwy system. 

Q: Strona główna wymaga aktualizacji (spisy map, broni, trybów, itd.), dlaczego tego nie robicie? Dodatkowo przydałoby się zaktualizować design. 

A: Strona główna jak i sam design nie jest obecnie aktualizowany, to prawda. Niestety nie mogę zdradzić dlaczego ale trwają prace w tej kwestii i mam nadzieję, że już wkrótce będziecie mogli sami ocenić jej wyniki.

Q: Czy gra ma się ku końcowi? 

A: Czy coś na to wskazuje? - Gra nie zostanie zamknięta w najbliższym czasie i nie mamy tego również w planach. Dodatkowo planujemy już eventy i przyszłe aktualizacje, a e-sportowa seria Go4S.K.I.L.L. jest już rozplanowana do końca 2016 roku.

Na pytania odpowiedzi udzielił Stoked

S.K.I.L.L Community Management

Opublikowano

To ja mam ciekawsze pytanie...

Kiedy naprawią bug w trybie Hero, że można "wejść" do zarodnika i strzelać przez niego w ludzi, jednocześnie raniąc sam zarodnik.

Ogólnie wydaje mi się, że koszt CASH tej gry to jakaś masakra... Za ten hajs to już sobie wolę kupić inną grę.

Opublikowano

Kiedy naprawią bug w trybie Hero, że można "wejść" do zarodnika i strzelać przez niego w ludzi, jednocześnie raniąc sam zarodnik.

Ogólnie wydaje mi się, że koszt CASH tej gry to jakaś masakra... Za ten hajs to już sobie wolę kupić inną grę.

Nikt Ci nie każe kupować Cashu.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

CASH lepiej kupowac na allegro 120 CASH masz za 28zł , wychodiz o wiele taniej jak kupowanie od gejforge.

Opublikowano

CASH lepiej kupowac na allegro 120 CASH masz za 28zł , wychodiz o wiele taniej jak kupowanie od gejforge.

Nie zauważyłem żadnej oferty na allegro, mógłbyś podesłać takową na PW?

Opublikowano

Nie ma, też szukałem :v

Opublikowano

Nie ma, też szukałem :v

Smogus juz dostał link z aukcja. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...