Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon trzeszczy co jakiś czas

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam słuchawki Natec Genesis HX67X. Mam z nimi pewien problem, przez większość czasu gdy rozmawiam z kimś jest bezproblemowo, wszystko dobrze słychać, jednak raz na 15-30minut(różnie bywa, nie ma zasady) mikrofon zaczyna straszliwie trzeszczeć(u mnie jest cicho), wtedy muszę się wyciszyć na kilka sekund i znowu wszystko jest dobrze. Niestety sam nie jestem w stanie sprawdzić jak to "wygląda" bo jak nagrywam dźwięk to wszystko jest dobrze, problem występuje na skype i tsie, wydaje mi się że może to kwestia jakiś ustawień w windowsie lub coś z gniazdami USB, może macie jakiś pomysł? Dodam że formatowałem komputer dawno temu(ale już wtedy miałem słuchawki) i nic się nie zmieniło. Niby mam na nie gwarancje ale jak udowodnić że coś jest nie tak, wątpie żeby ktoś gadał przez 30 minut do mikrofonu żeby to zobaczyć + wątpię też czy jest to usterka słuchawek. 

//Dodam że sam tego nie słyszałem, ale jak z kimś rozmawiam to czasami przebija u kogoś i nagle słyszę straszne trzaski i potwornie zniekształcony mój głos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...